2777
2789

آموزش رایگان فن بیان اجرا و گویندگی 

بالاخره امروز چنل اموزش مجازیم رو راه انداختم یکی دوسالی هست اموزش حضوری میدم اما چند ساعت پیش توی سایت دیدم ک خیلی ها بخاطر قیمت های بالا و اینکه امکان حضور در کلاس های حضوری ندارن 

یه چنل راه انداختم اگه دوست داریم عضو شید و رایگان آموزش ببینید و البته امیدوارم ک رضایت بخش باشه و کلی بهم انرژی بده 

ClarityOratoryAcademy403

آدرس چنلم در تلگرام 

منتظرتون هستم 🥰

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از لطفت عزیزم ❤️لینک باز نمیشه

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
و اینکه تاپیکم تبلیغاتی نیست اگر دوست داشتید میتونید عضو شید امیدوارم ک مفید باشه

روبیکا هم بزار لطفا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ممنونم از لطفت عزیزم ❤️لینک باز نمیشه

🧡🥰

فقط تیکه دومش رو در تلگرام  جست و جو کن بالا میاره👌🏻ClarityOratoryAcademy403

عزیزم فقط فن بیان اجرا هست؟ینی کاربردی توی زندگی روزمره نداره ؟

نه گلم 

تاثیر داره ارتباط و طرز صحبت با دیگران ارتباط چشمی و حرکات دست و میمیک صورت و اینکه چطور تاثیر گذار صحبت کنید👌🏻

و اینکه تاپیکم تبلیغاتی نیست اگر دوست داشتید میتونید عضو شید امیدوارم ک مفید باشه

سللام عزیزم خوبی چه خبر

چیکار کردی بالاخره دانشگاه میری؟ازدواج نکردی؟😄من پیگیرت بودم تو اکانت قبلیم

سللام عزیزم خوبی چه خبرچیکار کردی بالاخره دانشگاه میری؟ازدواج نکردی؟😄من پیگیرت بودم تو اکانت قبلیم

سلام آجی قشنگمم قربونت برم مررسی تو خوبی؟

اره بالاخره رفتم دانشگاه😂حقوق میخونم 

نه هنوز بچه‌م😂😁

سلام آجی قشنگمم قربونت برم مررسی تو خوبی؟اره بالاخره رفتم دانشگاه😂حقوق میخونم نه هنوز بچه‌م😂😁

مرسی عزیزم 

ای جانممممممم چه رشته عالیییی 😍😍😍.درآمدش فوق العاده اس اگه حسابی تلاش کنی وموفق بشی توش ان شاء الله

کم پیدایی دیگ تاپیک نمیزنی 🙂

مرسی عزیزم ای جانممممممم چه رشته عالیییی 😍😍😍.درآمدش فوق العاده اس اگه حسابی تلاش کنی وموفق بشی تو ...

سلامم قشنگمم قربونت مهربون 

فعلا ک در تلاشم دیگه باقیش باخدا 💕

ببخش اجی این روزا اینقدر سرن شلوغه اصن وقت نمیشه بیام یا دانشگاه یا این شهر و اون شهر اجرا دارم😅🧡

سلامم قشنگمم قربونت مهربون فعلا ک در تلاشم دیگه باقیش باخدا 💕ببخش اجی این روزا اینقدر سرن شلوغه اصن ...

سلام گلم

عززززیزم 😍

خیلی خوبه که اونقدر خداروشکر موفق شدی ان شاء الله که موفقیتتات هرروز بیشتر از دیروزباشه عزیزم 🤍🙂

سلام گلمعززززیزم 😍خیلی خوبه که اونقدر خداروشکر موفق شدی ان شاء الله که موفقیتتات هرروز بیشتر از دیر ...

مرسی بانو جان 🧡

بهترین ها نصیب قلب مهربونتون عزیزم💕🫂