2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد پشیمونم🥲

650 بازدید | 15 پست

یه هفته اس ماشین گرفته صندلیش خرابه همه جا با اسنپ میرفتم کلی پول کرایه دادم؛دیروز صب تا شب ماشینو برد تعمیرگاه که درستش کنه؛امشب مهمونی دعوت بودم خودشم سرکار بود اماده شدم رفتم سوار ماشین شدم دیدم صندلی درست نشده؛ نگو به خاطر هزینه ش منصرف شده و قراره بعدهااا که معلوم نیس کِی درست کنه…منم که تو دوران pms ام و این مدتم انقدررر تو مسائل مالی بهم دروغ گفته و بعدا دستش رو شده اعصابم ضعیفه به شدت؛زنگ زدم بهش با داد و بیداد گفتم پس چرا صندلی باز تو همین وضعه؟!مگه پولتو کجا خرج میکنی ک پول نداشتی؟ینی هیشکی نبود ازش قرض کنی؟ بحثمون شد و اونم بهش برخورد و عصبانی شد ک اصلا ماشینو پس میدم وظیفه ی من نیست درستش کنم😕

همچنان از دست بیخیالی و بی فکری هاش عصبی ام اما پشیمونم ک اون لحظه چرا باهاش دعوا کردم حالا بیاد خونه نمیخواد باهام حرف بزنه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از موضع خودت کوتاه نیا واقعا ببین مدیریت مالیش ضعیفه یا درآمد نداره

مدیریت مالیش ضعیف نیس افتضااااحه

ماشین قبلی رو سره ۸ تومن قسط بانکی که عقب افتاده بود و به ضامنا کشیده بود فروخت و کلییی ضرر گذاشت رو دستمون

اینو تازه گرفته اینم وضعشه

واللا حق داشتی....

من بود یع دست هم وقتی اومد دعوا راه مینداختم.. 

البته اگه جرات میکرد بیاد خونه🤣🤣

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بره قرض کنه بخاطر صندلی ماشین ؟!! من نمیدونم این pms رو کی اورد رو کار که هر کاری میکنید رو بد pms ت ...

میگم ک به خاطر کارای دیگه اش ام عصبی بودم ازش

مدیریت مالی نداره اصلا همیشه ی خدا بی پوله 

واللا حق داشتی....من بود یع دست هم وقتی اومد دعوا راه مینداختم.. البته اگه جرات میکرد بیاد خونه🤣🤣

من دیگه بعدش سکوت میکنم باهاش حرف نمیزنم

چون تا وقتی نخواد حرف بزنه حتی اگه من شروع کنه میگه الان اعصاب ندارم چیزی نگو

خوب نمیشه خودت خرج رو دست بگیری

نمیزاره

هربار ک حقوقش واریز میشه تمومش میکنه میگم چیشد؟میگه دادم ب قسطا

بعدا کاشف ب عمل میاد ک قسطا عقبه تازه میفهمم اقا برای خودش خرج تراشیده مثلا رفته پخش و باند جدید بسته به ماشین یا مکمل باشگاه گرفته و از این چیزا