2777
2789
عنوان

رفلاکس با حالت تهوع😭خاهشا بیایید

140 بازدید | 14 پست

من یکسال ریفلاکس دارم

گاهی حالت تهوع هم دارم از صبحه تا الان حس میکنم میخام بالا بیارم

انواع قرصا رو هم خوردم خوب نشدم و انواع دکترا رو رفتم ولی خوب نمیشم

کسی تجربشو داره؟؟

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من با امپرازول فقط خوب شدم

من اونم خوردم اصلا فایده بی فایده

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

تا حالا اندوسکوپی انجام دادید یا پیش فوق تخصص رفتید احتمالا یا زخم معده دارید یا عفونت معده

نه عزیزم نرفتم🥲😭😭😭

نه عزیزم نرفتم🥲😭😭😭

حتما انجام بدید صدرصد یا زخم معده یا عفونت معده دارید یه ازمایش مدفوع هم بدید درد هم دارید یا فقط حالت تهوع رفلاکس 

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
حتما انجام بدید صدرصد یا زخم معده یا عفونت معده دارید یه ازمایش مدفوع هم بدید درد هم دارید یا فقط حا ...

عزیزم بخدا شرایطشذندارم🥲😭پدرم نمیزاره از خونه بیرون برم

نه فققططط رفلاکسه

حالت تهوع هم در طول یکسال فقط یکی دوبار داشتم الان شیر خوردم یکم حالم بهم خورده ای شد 

اصلا درد ندارم فقط رفلاکس سر دلم همیشه میسوزه 

از استرس نیست؟استرسم انقدر شدیده ک دستو پام بی جون میشه در این حد شدید

هر روز هر دقیقه هر ثانیه

عزیزم بخدا شرایطشذندارم🥲😭پدرم نمیزاره از خونه بیرون برمنه فققططط رفلاکسهحالت تهوع هم در طول یکسال ...

بله عزیزم استرس خیلی تاثیر میزاره حتما برو  با خودش برو اگه نری بعدا بدتر میشی از من گفتن بود

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
بله عزیزم استرس خیلی تاثیر میزاره حتما برو با خودش برو اگه نری بعدا بدتر میشی از من گفتن بود

بخدا شرایطش ندارم🫠😭کاش پدرم میمرد تا بتونستم برم

عزیزم کاش میتونستم کمکت کنم ولی واقعا درد بدیه نری بدتر میشی

ممنونم عزیزم🫠سعی میکنم برم

عزیزم بخدا شرایطشذندارم🥲😭پدرم نمیزاره از خونه بیرون برمنه فققططط رفلاکسهحالت تهوع هم در طول یکسال ...

مشخصه از استرسه استرس مسقیم میزه به معده مامان رفلاکس های شدید داره فقط پنتومید ۲۰جواب داد