2777
2789
عنوان

آتلیه عکس کودک

155 بازدید | 11 پست

سلام من دخترم شش ماهشه و میخوام ببرمش آتلیه، میخوام کیفیت کاراش خوب باشه و کاراش فوتو شاپی نباشه

در ضمن تعداد عکس زیادم نمیخوام

یه عکس برا شاسی و شایدم یکی دوتا عکس برا خودم آخه دوماهگیش بردم آتلیه و کلی عکس و شاسی، اما کارشو دوست نداشتم

ترجیحا سمت غرب تهران باشه بهتره

عاشق دخترم و باباشم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجابرده بودیش لخت عکس انداختی؟

عکساش لختی بود، اون موقع شهرستان خونه مامانم بودم اونجا بردمش اما خب جایی که خییییلیییی تعریفشو میکردن

برا تهران خیلی سرچ کردم اما همه جا حداقل هزینه ده تا عکس رو میگیرن چون ورودیشونه

عاشق دخترم و باباشم  
عوساش لختی بود، اون موقع شهرستان خونه مامانم بودم اونجا بردمش اما خب جایی که خییییلیییی تعریفشو میکر ...

پسرمن دوماه ونیمشه میخوام ببرمش دوست داشتم 20روز اول ببرم شوهرم نذاشت میگفت گناه داره اینا

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
پسرمن دوماه ونیمشه میخوام ببرمش دوست داشتم 20روز اول ببرم شوهرم نذاشت میگفت گناه داره اینا

ولی عکسایی نی نی تو ماه اول خیلی قشنگ میشه مخصوصا اگه تپلی باشه و یکم حالت جنینی داشته باشه

هرچند منم نبردم، یعنی نشد

عاشق دخترم و باباشم  
ولی عکسایی نی نی تو ماه اول خیلی قشنگ میشه مخصوصا اگه تپلی باشه و یکم حالت جنینی داشته باشه هرچند م ...

منم خیلی دوست داشتم حیف شد یعنی آدم انقدر درگیر دردایناس که نمیشه خدانی نیتو حفظ کنه عزیزم من یه آتلیه تو ستارخان میشناسم آتلیه پاکوتا عکساش تو کانالش دیدم قشنگه میخوام ببرم اونجا

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم