2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم حس شمارادارم 

من با حساب خودم الان ۲ماهمه

با حساب سونو بیشتر

و ۲ هفتس ک همچین حسی دارم

حالت تهوع رو دارم که با زنجفیل مشکلو حلش میکنم

اما روزای اول بیشتر اذیت میشدم

شکمم هم دیگ جلو نمیره

خدایا شکرت ...  

ببين بذار يه چيزي رو برات توضيح بدم چون من اطلاع دارم ميگم:

وقتي كه تخمك و اسپرم لقاح انجام دادن اون روز روز اول زندگي جنين هست.اما اين روز تو هر آدمي متفاوته چون تخمك گذاري ها با هم فرق مي كنه و روز لقاح هم ميتونه متفاوت باشه.قاعدتا يه زن از روزي كه پريوديش تموم شد ميتونه حامله بشه تا روز اول پريود بعديش مي تونه حامله بشه.ولي احتمالش تو روزاي مختلف متفاوته.

با اين حساب هر كس ميتونه يه تاريخي داشته باشه.واسه اينكه قر و قاطي نشه قراردادكردن كه سن حاملگي رو بذارن از روز اول اخرين پريودي.

ولي تو هيچ كس اينجور نيست كه روز اول اخرين پريودي لقاح انجام بشه هميشه بعدش هست.حالا ميتونه سه روز بعدش باشه ميتونه سه هفته بعدش باشه

اينه كه سونو اختلاف داره با تاريخ

و سونو ماههاي اول دقيق دقيقه

ببين بذار يه چيزي رو برات توضيح بدم چون من اطلاع دارم ميگم:   وقتي كه تخمك و اسپرم لقاح انجام ...

اخه وقتی مقاربتی نباشه چجوری لقاح انجام بشه

مخصوصا روزای پریودی که اصلا نباید مقاربت انجام بشه

خدایا شکرت ...  
خب اولین بارمه :D

خوب باشه

الان خيلي از سايتا هفته شمار بارداري دارن.هفته به هفته سايز جنين و تغييرات بارداري رو برات مينويسن كه بخوني و بدوني چي طبيعي يه چي غير طبيعي.يه سرچ كن بارداري هفته به هفته ببين چي ميگه

اخه وقتی مقاربتی نباشه چجوری لقاح انجام بشه مخصوصا روزای پریودی که اصلا نباید مقاربت انجام بشه

خوب همينو گفتم ديگه.

همه تاريخ لقاح شون بعد از تاريخ اخرين پريودشونه

ولي قرارداد كردن كه براي محاسبه سن بارداري واسه اينكه قر وقاطي نشه تاريخ اخرين پريود رو در نظر ميگيرن.

وگرنه بله معلومه همه زماني كه پريود تموم ميشه تازه اقدام مي كنن و بسته به روز تخمك گذاري جنين تشكيل ميشه.مال بعضيا دو سه روز بعد از پاك شدن و مال بعضيا تا سه هفته بعد از پاك شدن ميتونه باشه.اينه كه حتي اگه تو و يه نفر ديگه تاريخ اخرين پريودتون دقيقا يه روز باشه بازم ممكنه سن جنين هاتون متفاوت باشه.حدود دو هفته اختلاف هست