2777
2789
عنوان

چقد من بدبختم

222 بازدید | 33 پست

تو تاپیک قبل در مورد شوهرم گفتم شوهرم خیلی شکاکه اذیتم می‌کنه بخدا سالی یه بار یه مانتو میگیرم برام لباس نمیخره بیشتر مامانم برام میخره یا از مال دوستم میارم میپوشم این چند وقت شلوار نداشتم دوستم رفت بازار برام یکی خرید از ترسش بهش نشون ندادم گفتم تا بعد بگم مامانم خرید حالا دوروز پیش دیدش تو کمدم صدتا فوش بهم داد میگه معلوم نیست کی برات خریده من بهش گفتم از بس از تو میترسم نشون ندادم بهم پول هم نمیدی خودت هم برام نمیخری همش باید لباس دوستم رو بپوشم  الان دو روزه بهام حرف نمیزنه فقط فوش میدی چندتا از مانتوهای دوستم آوردم تو کمدم دید میگه تو منو بدبخت کردی از بس لباس خریدی هر چقد میگم من چطور خریدم وقتی پول ندارم تو هم برام نمیخری اینا مال دوستمم خودت نمی‌بینی چقد کهنه ان ولی باز یه تهمت دیگه میزنه دلم میخواد خودکشی کنم راحت بشم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوش ضعیف نباش

مگه حق با اونه که انقدر با بیچارگی و مظلومیت رفتار میکنی؟ قاطع باش قااااطع حرفتو یبار بزن و دیگه توضیح نده و محکم باش و عادی رفتارکن 

اتفاقا شما نیاید محلش بذاری عزیزم!!! نیوفت دنبالش!

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

عزیزم به جای غصه خوردن، سعی کن رفتارتو با شوهرت عوض کنی

نذار کسی لباس برات بگیره و لباسای کسی رو هم نپوش

این مسئولیت شوهرته که تامینت کنه

این دفعه که لباست پاره شد، همونو جلوی یه آدمی که خیلی برای شوهرت مهمه بپوش

مثلا خانوادش یا هر کسی که شوهرت به نظرش خیلی اهمیت میده. 

اینجوری شاید خجالت بکشه و یه کاری بکنه