2821
2789
عنوان

کادو نامزدم😂🥲

341 بازدید | 8 پست

سلامم دخترا چطورین بیاین به چیز تعریف کنم از بدترین سوتی های عمرم بود😂

امروز صیح دیدم نامزدم زنگ زد گفت کادو گرفتی اس ام اس چک کردم دیدم گفتم مرسی همش یک میلیون😂💔دیدم میگه خنگ من ده میلیون خوب بخون😂💔همون لحظه من اب شدم رفتم زیر زمین ابروم رفت:/😂🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بی صبرانه منتظر تولدمم😐ولنتاین ۱۰ تومن برام زد فقط

انشالله خوشبخت بشین🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خوشبخت ترین باشید بهش بگو میخواستم واکنشتو ببینم🤣🤣🤣

مرسی جانم:)

هیچی دیگه ابروم رفت راه میره از صبح تا الان میگه یک میلیون بار معذرت😂😔

زندگی مشترک خوبیو باهم تجربه کنید🤍اما بنظرم واقعا رقم مهم نیست اینکه گفتین همش یک تومن کار درستی نب ...

ممنونم قشنگم

نه من منظوری نداشتم اصلا خودشم میدونه شوخی کردم من حتی اصلا ازش کادو هم نمیخوام🥲