2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره ! می‌دونی چرا ؟ چون خودمم اینجوری بودم و شرط می‌بندم اصلا به فکرشم نمی‌رسه !!😂😂

خودم پستای طرفو نمی‌دیدم! چه برسه به استوری!😂

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

چرا نمیدیدید؟

راستش اصلا یادم نبود! من بعضی وقتا یه چیزای ساده و دم دستی رو فراموش می‌کنم !☺️ میگن نوابغ یه جورایی خنگن !😂 (خودمو نمیگما ! نابغه‌ها رو گفتم وگرنه من که کند ذهنم !)

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

راستش اصلا یادم نبود! من بعضی وقتا یه چیزای ساده و دم دستی رو فراموش می‌کنم !☺️ میگن نوابغ یه جورایی ...

خب یعنی طرف رو دوست داشتید اما براتون استوریاش مهم نبود؟ پسرای دیگه هم اینطوری هستن؟

خب یعنی طرف رو دوست داشتید اما براتون استوریاش مهم نبود؟ پسرای دیگه هم اینطوری هستن؟

بابا دختر داییم بود که متاسفانه فوت کرد 🥺🥲 چرا برام مهم نبود ؟! میگم اصلا حواسم نبود! مثلا باهاش چت می‌کردم دیگه یادم می‌رفت برم پست‌هاشو ببینم ! 🥲

البته چندتا دلیل داشت : اول اینکه مثلا نیم ساعت که باهم صحبت می‌کردیم دیگه تو ذهنم نمی‌اومد که برم پستاشو ببینم ! هرچند بعد از فوتش هر روز می‌رفتم و با گریه پستاشو می‌خوندم ، بعضیاشو صدبار خوندم و صدبار از ته دلم و با همه‌ی وجودم براش نوشتم ! هرچند اینقدر حالم بد بود که یه مدت بعد دیگه اصلا اینستا نرفتم و پیجمو با ۱۶ ، ۱۷ کا فالور واقعی ول کردم.

ای کاش زنده بود و تا ابد با من قهر می‌کرد 🥺🥲 

یه دلیل دیگه این بود که سرم خیلی شلوغ بود و تعداد زیادی پیام داشتم.

پسرای دیگه چرا باید اینجوری‌ باشن؟ مگه همه‌شون شرایط منو دارن؟ مگه همه‌ی دخترا شبیه همن؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز