2777
2789
نه صورت چه جوری بشه ؟عادیه دیگه فقط دیگه عینک نداری

نمیدونم چشما ریز پا چشم تو رفته سیاه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من اینایی رو ک میبینم عینکشون ی دقیقه برمیدارن ی حالتی پیدا میکنه صورتشون میگم با لیزیکم همینطوره و ...

نه چون من خودم لنز طبی استفاده میکنم بعضی وقتا عینک بعضی وقتا لنز که همه میگن چیه این عینک اصلا نزن لنز بزار بهتره واسه همون الان تصمیم دارم لیزیک کنم اما پولشو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال عمل كردم از بس تو سايت هي ميگن برميگرده استرس گرفتم برا من شد ٣تومن 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
پسر دایی من انجام داده واقعا راضیه و میگه کاش زودتر انجام داده بودم.ولی من مرددم .پولشم گمونم بیمه ن ...

فکر میکنم بستگی به درجه چشم داره که بیمه بده یا نه. البته نوع بیمه هم مهمه

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
دلیل اینکه برگشت چی بود؟

هنوز نرفتم دکتر صبر کردم ثابت شه بعد برم ولی فکر نکنم دلیل خاصی داشته باشه رو هر کس یه جور جواب میده

اگر برای آنچه که میخاهید نمیجنگید . برای از دست دادن آن گریه نکنید😏🙄
نمیدونم چشما ریز پا چشم تو رفته سیاه 

اینا واسه خاطراستفاده مدام از عینکه من اون موقع هاهم عینک نمیزدم بااینکه اذیت بودم ولی نمیزدم

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
منم پارسال عمل كردم از بس تو سايت هي ميگن برميگرده استرس گرفتم برا من شد ٣تومن 

نترس عزیزم برنمیگرده...البته بستگی به مراقبتای خودت داره و دکتر خوبی ک رفته باشی

همیشه باید عینک افتابی بیرون زده باشی من تو این دو سال یک لحظه تو افتاب بدون عینک نبودم😎😎

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
هنوز نرفتم دکتر صبر کردم ثابت شه بعد برم ولی فکر نکنم دلیل خاصی داشته باشه رو هر کس یه جور جواب میده

چون دوستم که انجام داده بود میگفت دکترم گفته نباید بعدش زیاد به چشمات فشار بیاری و خسته شون کنی مثلا شب بیداری برای درس خوندن . 

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
نترس عزیزم برنمیگرده...البته بستگی به مراقبتای خودت داره و دکتر خوبی ک رفته باشی همیشه باید عینک اف ...

من همش سرم تو گوشیه یعنی بعد عمل ممکنه باز چشام ضعیف بشه

نترس عزیزم برنمیگرده...البته بستگی به مراقبتای خودت داره و دکتر خوبی ک رفته باشی همیشه باید عینک اف ...

منم هميشه عينك ميزنم ولي خيلي تو گوشي نگاه ميكنم از اين استرس گرفتم  دكترم خيلي خوب بود خيلي بعد عملم خيلي رعايت كردم 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼