بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مام بچه بودیم هروقت کم میاوردیم میگفتیم کی با تو بود؟😂😂 یادش بخیر
خوشحالم که باعث شدم یاد بچگی کنی♥♥♥
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور
سایز سینه معمولا متناسب با اندام هر کسی هست زیاد جدی نگیر خب تو اندامت درشت هست معمولا سینه هات هم باید درشت باشه تصور کن اگه با اون وزن واندام اگه سینه کوچک داشتی چقدر ر شاکی میشدی خودت
متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱 کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور