2777
2789
عنوان

عدد سینه

532 بازدید | 45 پست

بچها ننوشتم سایز ک یجوری نشه

21 سالمه دخترم سینه هام 95 100 هستن زشت نیس بنظرتون؟

کلن هیلکیم قد 170 وزن 96 زیاد سایز سینه هام نشون نمیده ولی گاها خودم اذیتم 

میگن بعد ی بارداری میتونی عمل کنی

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ورزششششش

چون قدتم کوتاهه بهتره لاغر کنی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

ورزش کن حتما رژیم بگیر

خیلی تنبلم برا رژیم 

کنکوریم دیگه اصن تحرک ندارم

پشت هر عدد؛یک زندگی بود با هزاران آرزو.🖤 سپهر بابا کجایی بابا؟ توپ تانک مسلسل دیگر اثر ندارد به مادرم بگویید دیگر پسر ندارد

ورزشششششچون قدتم کوتاهه بهتره لاغر کنی

قدم کوتاهه؟  

قدم کوتاهه؟

اره من ۱۳سالگیم ۱۷۰بودم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

الان چندی؟ 😐😐اصلا هم قشنگ نیست برا ی دختر انقدرر بلند باشه که پز هم میدیا😐

نه پس ۱۵۰باشه 

الان ۱۸۳هستم و خیلی هم راضیم

نه پس ۱۵۰باشه الان ۱۸۳هستم و خیلی هم راضیم

هر قدی باشن باید تناسب و رعایت کنن تا قشنگ دیده بشن! 

خداروشکر ک راضی ولی حق نداری ب کسی که قدش ۱۷۰ بگی کوتاه! چون قد نرمال زنای ایران بین ۱۶۰ ایناس

هر قدی باشن باید تناسب و رعایت کنن تا قشنگ دیده بشن! خداروشکر ک راضی ولی حق نداری ب کسی که قدش ۱۷۰ ب ...

کی با تو بود من با استاتر حرف زدم الکی دفاع نکن