2777
2789
عنوان

دفع هماتوم

287 بازدید | 24 پست

خانوما پنج هفته و۳روزمه

۸روزه لک بینی دارم که دو روز آخر خیلی ناچیز بود ولی امروز یهو یه تجمع خون ازم خارج شد٫لخته نبود٫مثل قطرات خونی که انگار بهم چسبیده باشن٫روش آب بافشارگرفتم پخش شد٫به ذرات اندازه مورچه شدن٫ولی خون رقیق ابکی نشد

خیییییییلی خفیف کمردرددارم

نظرتون چیه؟؟؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹

داری لخته ها رو دفع میکنی

تا آخر پریودیت دفع میشه

و بعدش برو سونو

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داری لخته ها رو دفع میکنیتا آخر پریودیت دفع میشهو بعدش برو سونو

گلم پنج هفته و سه روزه باردارم

هماتوم دارم و این شرایط پیش اومد برام

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن😔یه هدیه هم تو دل من بذار برای تو کاری نداره٫به دل ما و چشم انتظارمون یه نگاهی بنداز که امیدمون فقط خودتی🥹
دکتر نرفتی ۸روزه؟

چرا عزیزم امپول و شیاف میزنم و استراحت مطلقم

برای درمان هماتوم چیزی مصرف میکردی؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

برای درمان هماتوم چیزی مصرف میکردی؟

امپول و شیاف پروژسترون٫نشاسته

امپول و شیاف پروژسترون٫نشاسته

چون شیاف پروژسترون استفاده میکنی معمولا زیاد خطرناک نیس

اما یه مدت نباید رابطه داشته باشی چون ارگاسم واقعا برات مضره

ورزش کردن و بلند کردن بار سنگین خونریزی رو تشدید میکنه

چون شیاف پروژسترون استفاده میکنی معمولا زیاد خطرناک نیساما یه مدت نباید رابطه داشته باشی چون ارگاسم ...

ن گلم رابطه ندارم٫میخام بدونم این که ازم دفع شد میتونه هماتوم بوده باشه!؟

سلام گلم خوبی چخبر لکه بینیت قطع نشد؟؟ منم دکتر شیاف فقط داده ولی قطع نشده یبوست هم شدم با شیاف😢.تا بلند میشم راه برم یا بشینم  سر سفره لکه میاد ازم شماهم اینطوری میشی بعد از راه رفتن و نشستن لکه میبییبنی؟

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
سلام گلم خوبی چخبر لکه بینیت قطع نشد؟؟ منم دکتر شیاف فقط داده ولی قطع نشده یبوست هم شدم با شیاف😢.تا ...

سلام عزیزم فداتشم٫نه والا قطع که نشده٫ن برای من وقتی میخابم میاد٫شب یا اول صب٫ استراحت مطلقم و اصن تحرک ندارم٫فقط سرویس و خاب٫شیاف برا منم تاثیری نداشت آنچنان٫امپول هم زدم ولی بازم کامل قطع نشده٫هر چیزیم فکرشو بکنی خوردم٫عدس تفت داده شده٫نشاسته با اب٫نشاسته جوشیده مث فرنی٫اب انار٫و خیلی چیزای دیگ٫ولی انگار نه انگار٫هماتومم سونو گف برطرف شده ولی هنو لک دارم

چن هفته ای؟

عزیزم خوبی؟کی میری سونوی تشکیل قلب؟

سلام خوشگلم٫دیروز رفتم٫شش هفته و دوروزم‌ بود سوتو‌واژینال شدم٫قلبش تشکیل شده و ضربان ترمال داشت خداروشکر

سلام عزیزم فداتشم٫نه والا قطع که نشده٫ن برای من وقتی میخابم میاد٫شب یا اول صب٫ استراحت مطلقم و اصن ت ...

عزیزم من فک کنم   تازه هفت هفتم منم فقط شیاف میزنم کم نشده  کیستم دارم نمیدونم لکه بخاطر اونه یا چی😓  من تا میشینم سر سفره و بلند میشم از سرجام لکه میبینم ..  خب دکترت نگفت علتش چیه؟ انشالله به سلامت  و ب خیر بگذره همه چی.

اللهم عجل لولیک الفرج 💚