من ۷ ماهه عروسیم شده شوهرم نمیزاره موهامو رنگ بزارم خیلی هم علاقه دارم ب خودم برسم به ارایشم لباسم اصن دخالت نمیکنه ولی رنگ موهام خیلی دخالت میکنه وقتیم میپرسم چرا نمیزاری رنگ بزارم میگ حیفه موهاته خرابشون کنی حتی موهامو نمیزاره یه کوچلو هم بزنم موهام پایین تر از ب ا س ن م هس رنگشون خرمایی هس
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
بهتر رنگ میزاری موهات داغون میشه حالا شوهرت دوست داره اصرار نکن بیشتر مخالفت میکنه بزار یه چند وقت گذشت بگو ریزش داره باید یه ذره کوتاه کنم بعد کم کم راضیش کن واسه رنگ
وای خدا چ موهای قشنگی چرا رنگ بزنی؟من کسایی میشناسم ۵ سالم هست عروسی کردن هنوز رنگ نذاشتن بذا یکم بگ ...
پس نرماله که شوهرم نمیزاره رنگ بزارم دوستام خیلیاشون نامزدن رنگ گذاشتن من پرسیدنی شوهرتون دخالت نمیکنه ؟ میگن ب شوهر چه موهام چه رنگیه منم درگیر شدم با خودم ک چرا شوهر من نمیزاره