2777
2789
عنوان

بچه ها در چه حد تو دار هستین ⁉️😑

77 بازدید | 3 پست

من اصلأ تو دار نیستم هیچی نمیتونم تو دلم نگه دارم 

مثلاً خواهرم اینا و مامانم رو خیلی خودمونی میدونم ولی اونا اینطوری نیستن خصوصاً خواهر متاهلم 

اون از وقتی که من متأهل شدم خیلی یجوری رفتار می‌کنه 

من اصلأ نمیتونم خودمو نگه دارم 

مثلاً داشتم تلفنی با خواهرم صحبت میکردم به خواهرم گفتم کی هست پیشت نگو شوهرش پیشش بود اما نگفت که من حرفم رو بزنم منم بهش گفتم که مادر شوهرم اینا پول نیاز دارن به شوهرم گفتن وقتی گوساله هات رو فروختی بده به ما پولش رو چه انتظار ها دارن و ... توضیح دادم کلا 

نگو شوهرش شنید 

اونم شوهرش غریبه هست به همه میگه 

یا مثلاً حامله بودم به خواهرم اینا گفتم گفتم اما به کسی نگین هنوز خانواده شوهرم خبر ندارن 

بعد خواهر برداشت گذاشت کف دست فامیل شوهرش که با خانواده شوهر من فامیل نزدیک هستن 

گفتم الان مادر شوهرم از دهن اونا میشنوه از من ناراحت میشه که من بهش نگفتم برام بد میشه 

بخاطر همون سریع گفتم 

خلاصه خواهرم خیلی از این سیاست بازی ها در میاره حقیقتا ناراحت میشم 

چیکار کنم منم تو دار باشم

هیچوقت رازتو به کسی نگو حتی به صمیمی ترین فرد زندگیت.

وقتی خودت نمیتونی رازتو نگه داری یکی دیگه چطوری میتونه؟

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.