2789
عنوان

خانوما کمک

40 بازدید | 7 پست

شرمنده 

خانوما چند روز پیش از خواب با احساس بدی زیر ناحیه کلیتوریس بیدار شدم

نمیدونم بگم درد یا سوزش یا خارش انگار یه چیزی همزمان با هم

من شوهرم راه دور کار میکنه روز بعدش اومد خونه الان برگشته سر کار ولی روی آلتش پر شده از لکه های سفید

من نمیدونم اید چیکار کنم من ۲۲ سالمه تجربه ندارم تورو خدا باید چیکار کنم اینا چین

من خودم قبلا عفونت قارچی داشتم

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

یعنی قارچن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردو برید دکتر گلم

دکتر چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بهش میگن تبخال تناسلی به خاطر رعایت نکردن بهداشتی باید برید دکتر هر دوتاتون و همزمان دارو مصرف کنید تا خوب شدن هم رابطه بی رابطه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عزیزم بهش میگن تبخال تناسلی به خاطر رعایت نکردن بهداشتی باید برید دکتر هر دوتاتون و همزمان دارو مصرف ...

اخه عکس های تبخال رو که نگاه میکنم با این فرق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=373233252]اخه عکس های تبخال رو که نگاه میکنم با این فرق داره[/QUOTE

آره مثل تبخال های عادی نیست مال اونجا فرق می‌کنه حالت سوراخی ایجاد می‌کنه روی پوست برید دکتر دارو بخورید بهداشت رو هم بیشتر رعایت کنید

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.