2777
2789
عنوان

تب کودک

52 بازدید | 10 پست

دوستان عزیزم پسرم دو روزه فقط شکم و پشتش و سرش خیلی داغه تب‌داره 37.5سرفه و اینا هم نداره. آبریزش هم نداره چیکار کنم یعنی از‌چی‌هستش. ممکنه از دندون باشه 17/ماهشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تب اصلا ربطی به دندون نداره .. منم پسرم تب داره. میتونه غذا بخوره ؟؟

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بله غذا میخوره از صبح سه بار هم دستشویی کرده

خوبه من اصلا غذا نمیخوره فقط شیرخشکشو میخوره اونم بالا میاره امسال چهار بار سر ماخورد هر چهار بارم تب و تهوه خسته شدم دیگه . واسه تبش دکتر ببرش گلاب خوبه برای تب جلوی سرشو دستو پاشو جلو بینیشو باهاش خیس کن ایشالله خوب میشه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭