2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببخشید تنها کاریه که وقتی من تو طرف مقابل میبینم حس میکنم تعادل روانی نداره البته منظورم شما نیستی ها کلا نظرم رو گفتم باز پیرسینگ ناف بهتره اما به نظر من پیرسینگ ابرو و زبان چندش آورترین کار هست

ببخشید تنها کاریه که وقتی من تو طرف مقابل میبینم حس میکنم تعادل روانی نداره البته منظورم شما نیستی ه ...

چرا این فکر رو میکنید.  سوراخ کردن گوش هم مثل همینه.  همه خانم ها گوش شون رو سوراخ میکنن

من خودم خیلی برای ناف دوست داشتم اما منصرف شدم... برای گوش و حتی بینی...مگنتایِ نگینی اومده خیلی جا ...

ناف شنیدم دردش زیاده و احتمال عفونت داره.  دو ماه طول میکشه زخمش خوب بشه

چرا این فکر رو میکنید.  سوراخ کردن گوش هم مثل همینه.  همه خانم ها گوش شون رو سوراخ میکنن

بنظرم اگ اینکارو بکنید بعد مدتی خسته میشید!

من عاشق آویز ناخونم...

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹
من خودم خیلی برای ناف دوست داشتم اما منصرف شدم... برای گوش و حتی بینی...مگنتایِ نگینی اومده خیلی جا ...

كجا داره مگنت؟

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه