2777
2789
عنوان

فامیلای سمی

297 بازدید | 22 پست

سلام 

منو خواهرم ۱۷ سالمونه و دوقلوییم ؛ دوقلوهای همسان نه، بلکه کاملاً ناهمسان 

من بیبی فیس و چشم و ابرو درشت 

خواهرم اسکینی چشم و ابرو کوچولو 

اگه تعریف از خود نباشه دوتاییمون واقعا خوشگلیم با هر تفاوتی ک داریم 

اما؛ علت ایجاد تاپیکم بخاطر اینه !!

لطفا بیاید و قضاوت کنید 

فامیلای پدریم میگن تو از خواهرت سر تری و فامیلای مادریم میگن خواهرت از تو سر تره 

ولی فامیلای پدریم هیچ وقت جلوی خواهرم نه تنها این حرفو نزدن 

بلکه خانواده ی مادریم جلوی من خیلی رفتار های عجیب و ناپسند انجام میدن گاهی اوقات دلم میخواد خودمو از دست کاراشون تیکه کنم 

جلوی من میگن خواهرت خیلی ناز تر از توعه اونیکی خالم برگشته میگه من تورو بیشتر از فلانی دوست دارم الانم اونیکی خالم برگشته کلی خرید واسه خواهرم کرده و برگشته جلوی من ب خواهرم میده !!!!!! 

خداشاهده از روی حسادت نیست 

با اینکه فامیلای پدریم منو بیشتر از خواهرم دوس دارن 

ولی شما خودتون جای من بودید چه ری اکشنی نشون میدادید ! 

این رو هم برای رفع ابهام بگم که زیبایی واقعا سلیقه ایه ..

بهشون بگو 

خب چه اشکالی داره 

منم خانواده پدریم رو بیشتر از شما دوس دارم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهشون بگو خب چه اشکالی داره منم خانواده پدریم رو بیشتر از شما دوس دارم

گاهی اوقات دلم میخواد بدونم ولی واسم مهمه ک طرف مقابل دلش نشکنه ! 

حرصم میاد از این رفتاراشون هزار و یک دلیل دارم شاید بگن بچه بازی ولی الان حتی خالم بهم سلام نکرد گفت اینا رو واسه ی خواهرت خریدم //////=

محل ندهحیفه رو رابطه ت با خواهرت تاثیر میذارهچ اطرافیان ه بی درکی دارید

حرصم میاد از این رفتاراشون هزار و یک دلیل دارم شاید بگن بچه بازی ولی الان حتی خالم بهم سلام نکرد گفت اینا رو واسه ی خواهرت خریدم //////=

گاهی اوقات دلم میخواد بدونم ولی واسم مهمه ک طرف مقابل دلش نشکنه ! حرصم میاد از این رفتاراشون هزار و ...

چرا اونا دلشون میاد بهت اینطوری بگن 

خیلی کارشون زشته خب

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بهترین راه اینو دوری کنید ازشون چون اگه ادامه یدن قطعا روروابط شما با خواهرتون هم تاثیر میذاره

متاسفانه ! گذاشته ؛ نمیخوام احساس کنه کسی من از روی حسادت این کارا رو میکنم ؛ ولی واقعا تو اینجور مواقع هر کسی باشه یه ری اکشنی از خودش نشون میده اتفاقا من نه تنها فامیلای مادریم بلکه فامیلای پدریمم برای همیشه ترک کردم ولی این رفتار ها اعصبانیم میکنه!!!!!

حتما خواهرت شبیه فامیل مادریته قیافش🤣

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

پدرمادرت باید مدیریت میکردند که ظاهرا نکردند

و بقیه بخودشون اجازه ی این رفتارهای تبعیض آمیز رو میدن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است