2789
عنوان

طلاق بگیرم

588 بازدید | 37 پست

مزایا و معایب شوهرم میگم کمکم کنید تصمیم بگیرم مزایا شوهرم .اصلا زن باز و معتاد نیست پدر خیلی خوبیه حقوقش ۴۰ تومنه .اصلا فکر خونه و ماشین نیست مهربونه البته باهاش لج کنی پدرت در میاره .مریض بشم خودش هلاک میکنه برامون .هرچی حرف بزنی جمع نمیکنه خونه و ماشین بخره هزار هم به خانواده اش نمیده .معایب یک خانواده خیلی خسیس داره من یک روسری بخرم میخوان بترکن.خواهروهر تیکه میندازه زیاد خود همسرم خیلی شکاکه من با تحصیلات بالا نمیزاره کار کنم میگه بری سر کار آتیش میزنم هیچ جا نمیزاره برم حتما باید خودش باشه عاشقم نیست ولی دوستم داره .یک دختر دارم میگه طلاق بگیری خودم میکشت نمیزارم دست کسی به دستت بخوره من افسرده شدم واقعا همش خونه س ولی خدایش تو خونه همش شوخی و مسخره بازی در میاره .فقط اسیرم کرده خونه بابام حامی ندارم اصلا من دوست دارم کار کنم پیشرفت کنم ازمون استخدامی دادم من نبرد سر جلسه الکی یک بهونه آورده که نرم قبول شم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیشتر مشکلت با خانواده اش بود ک

والا الان هر کسی یه مشکلاتی و ایراداتی دارع 

ولی اینایی ک گفتی خوبی هاست بیشتر بود

ب نظرم طلاق نگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

همش قابل تحمل بود 

جز بددل بودن و کنترل گر بودن 

منم دوست ندارم باهام مثل یک برده یا کالا رفتار بشه

من هرجا بخوام میرم ب شوهرم هم حساب پس نمیدم اونم اصلا حساس نیست و بهم آزادی کامل داده و یکی از ملاک هایی ک از زندگی مشترک راضی هستم همینه

خب بستگی داره اولویت های تو برای زندگی چیه یک خانم هست میگه پول برام مهمه اما شاغل بودن ن و برعکس

م خانواده پول نیازم پول هم بهم نمیده کمکشون کنم کار نمیزاره برم اصلا کولا بال من قیچی کرده

بعد طلاق کار داری ولی فقط کار داری 

چرا این‌قدر ب نیمه خالی لیوان فکر کردی 

ب خدا از خیلی ها شرایطتت بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.