2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم

121 بازدید | 18 پست

یه جا نوشته بود هر موقع کسی عصبیتون کرد تحقیرتون کرد یا اذیت طغیان کنید وگرنه تو دلتون میمونه و بعدا تبدیل بع بیماری روانی میشه

ماه پیش یه خانوم از سر حسادت تو یه موضوع که کاملا واضح نشون داد شروع کرد به تحقیر توهین کوچیک کردن

من اون لحظه بغض داشتم عصبی شدم و نتونستم خودمو کنترل کنم یا از خودم دفاع کنم کسایی دیگم اون لحظه بودن اونا فک میکنن اگ دختری دختره دیگ تحقیر کنه دختری که تحقیر شده بده نه اونکه با کمال بی ادبی و حروم لقمگی هر حرفی به زبونش رسیده گفته 🥹من به خاطر دوستم جوابی ندادم و توهینی نکردم به این زن و از اونجا اومدم بیرون همه کساییم که برای اونجا بودن از پیجم حذف کردم حتی دوست مثلا صمیمیم که دوست اونم بود 

اما الان یکماهه دارم خود خوری میکنم جواب حرفاشو تو ذهنم میگم خجالت میکشم از حرفایی که بهم زده😔😔😔😔😔خودمم اعتماد به نفسم کم بود اونجا

لطفا از پروفایلم شات نگیرید ممنونم🌟. متاهلم آقایون درخواست دوستی ندید🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راست میگن باید جواب بدی ،منه خاک برسر موقع دعوا لال میشم و بعدش تا چند مدت خودخوری میکنم و با خانواد ...

دقیقا منم🥹

حالا یه چیزی شده تموم شده رفته ،تو ذهنت یا تو آینه تمرین کن که دفعه دیگه اگر موضوعی پیش اومد چطوری ج ...

آخه حرفاش خیلی بد بود من چطوری روم میشه باز یادآوری کنم😔

تو هم پشتش حرف بزن با پوزخند و تمسخریکم تحقیرش کن ایراداشو بگو (ظاهری و ...) با خنده بگو و بگو کنترل ...

من از اونجا اومدم بیرون دسترسی بهش ندارم دیگ 🥹اره کنترل اعصاب ندارم و خود شیفته

انقدر بگو که اثرش تو وجودت از بین بره اینطوری بدتر از درون نابودت میکنه

باورت میشه از یه حرفم یه چیز دیگ درست میکرد 🙂میگفت پس چرا بقیه با من مشکلی ندارن تو داری

گفتم من باهات مشکلی نداشتم تو شروع کردی تیک انداختن من خوب برخورد میکردم 

گفت نمیخوام اقا تو خوب برخورد کنی کسی باهات کاری نداره خودتو نچسبون

حرفا دلم یکمیش(من خواستم بگم یعنی من مشکلی نداشتم رفتارمم از همین بود تو تیکه انداختی نه اینکه منظورم این باشع که لایق خوب برخورد کردنی یا خر خواسی که بخوام باهات خوب برخورد کنم بهرحال فرقه بین کسی که سر سفره پدر مادرش بزرگ شده با یه حسوده عقده ایی)

پشتش بگو کوه به کوه نمیرسه ادم به ادم میرسهبه دوستات بگوروشم اسم وحشی دیوونه بذار😂

چشممم قلبم

باورت میشه از یه حرفم یه چیز دیگ درست میکرد 🙂میگفت پس چرا بقیه با من مشکلی ندارن تو داریگفتم من باه ...

ولش کن اون خواسته یه جوری دعوا بندازه که باهات دیگه در ارتباط نباشه بهتر محلش نده

همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!

خودتم زیاد اذیت نکناون از حسادت یه حرفی زده

میدونی چی شد

این دوست داشت به هیچ دختری اونجا جز خودش و رفیقاش کسی سلام هم نکنه

منه بی خبر تو محیط اونجا تو فاز این حرفا نبودم رسمی بود تو ذهنم اونجا یه نفر بهم گفت ببین فلانی چه بی ادبه تازع طرفداریشم کردم گفتم نه اینطور نیس

نگو رو اون طرف حساس بوده

شروع کرد ب من گیر دادن😐من اصن فک نمیکردم تو اون محیط این چیزا باشه مگ من مقصر بودم