2777
2789
عنوان

ترس از شکایت

96 بازدید | 12 پست

ما تو ساختمون یک مدیری داریم بعد دیروز به همسرم پیلم داده فلان قدر برای هزینه ایزوگام واریز کتید بعد همسر من گفت فاکتور و جایی که تعمیر کردید رو داخل گروه بزارید من واریز میکنم بعد این رفت یک فاکتوری بدون مهر رو گذاشت داخل گروه بعد گفت پولو واریز کنید بعد همسرم گفت چرا عکس جایی رو که تعمیر کردی نفرستادی بعد میره شروع کرد به فحش دادن پشت گوشی بعد شوهرم گفت حالا که فحش دادی اصلا واریز نمیکنم اونم گفت میرم شکایت میکنم ازتو اینا اگر شکایت کنه پرونده برای شوهرم تشکیل میشه؟؛

فاکتور مهر شده چیه؟

اصلا مهر نمیکنن که بعدشم وقتی به کسی که مدیر ساختمونتونه اعتماد ندارین چرا بهش رای دادین برای مدیر شدن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاکتور مهر شده چیه؟اصلا مهر نمیکنن که بعدشم وقتی به کسی که مدیر ساختمونتونه اعتماد ندارین چرا بهش را ...

ما اصلا تا به حال مدیری انتخاب نکردیم 

نمی دونم کی اینا مدیر انتخاب میکنن ما نمی فهمیم

ولی خب مدیر هم شده وظیفه داره برای هر کاری که میخواد انجام بده مدرک بده بعد پول بگیره

ما اصلا تا به حال مدیری انتخاب نکردیم نمی دونم کی اینا مدیر انتخاب میکنن ما نمی فهمیمولی خب مدیر هم ...

نمی‌دونم والا ولی فاکتور مهر شده نشنیده بودم مخصوصا برای ایزوگام😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه مهر نداشت فقط تهش یک امضا زده بودن

🤷

نه شکایت کنه شوهرت میتونه بره بگه فاکتور بدون مهر بوده هیچ نام نشونی نداشته بعد اینکه شما واقعا دیدی ...

بعد اینکه فحشا شو داد رفت عکسایی که ایزوگام کرده بود رو داخل گروه فرستاد حالا شوهرم میگه چون فحش داده منم پولی نمیدم بره قانونی بیاد بگیره

بعد اینکه فحشا شو داد رفت عکسایی که ایزوگام کرده بود رو داخل گروه فرستاد حالا شوهرم میگه چون فحش داد ...

چون فحش تلفنی داده نمیشه ثابت هم کرد

اره دیگه بگد قانونی بره

حالا من که چندماهه متاهلم سر خونه زندگی خودمم ولی خونه مامان بابام یه همسایه داشتیم عین همسایه شما پول الکی میگرفت فاکتور الکی با قیمت دوبرابر میاورد میداد بابامم میگفت این مهر نداره الکیه من پولشو نمیدم قیمت واقعیش این نیست