sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 عنوان میشه بیایین 43 بازدید | 9 پست دو روزه پشت قفسه سینم کمرم سمت راست ی ساعتی یه بار تیر میکشه بد طور کسی میدونه دلیلش چیه؟🥲 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن... 1403/12/06 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizabego عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 2279 من برا معدم بود [کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 من برا معدم بود اره میگن برا معدس بد تیر میکشه به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4296 اگه ادامه دار شد، برو سونوگرافی.. احتمالا سنگ کیسه صفراس... من علائمم فقط همین درد بالای کمر سمت راست بود.. رفتم عمل کردم آبان ماه بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 اگه ادامه دار شد، برو سونوگرافی.. احتمالا سنگ کیسه صفراس... من علائمم فقط همین درد بالای کمر سمت راس ... نترسونم😂😐 به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4296 اره میگن برا معدس بد تیر میکشه ۳ سال دکترا بهم گفتن معدس و قرص معده دادن بهم روزی ۱۳تا قرص معده میخوردم اخر سر تو بارداری فهمیدم معده نبوده و سنگ کیسه صفرا بوده و با شکم حامله مجبور شدم عمل کنم بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 ۳ سال دکترا بهم گفتن معدس و قرص معده دادن بهم روزی ۱۳تا قرص معده میخوردم اخر سر تو بارداری فهمیدم مع ... ووویی نه من تازه اینجور شدم ایشالله معدس به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4296 نترسونم😂😐 ترس نداره عزیزم برو پیگیری کن.. مثل من پشت گوش ننداز بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨
sarazar مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 3201 ترس نداره عزیزم برو پیگیری کن.. مثل من پشت گوش ننداز باشه مرسی ک گفتی حتمن میرم پیگیری میکنم به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
مو_خرمایی_هستم عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 4296 باشه مرسی ک گفتی حتمن میرم پیگیری میکنم خاهش از خدا شفا و سلامتی برات میطلبم بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨