2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا دکترم واس من تاریخ سونو رو جلوتر زده

شما با آزمايش غربالگري اول هم ميتوني بري سونو 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

دکترمن برای غربالگری دوم دیگه آزمایش نداده،گفت جوتب آزمایشات هیچ مشکلی نداره و چون سابقه ی ژنتیکی تو خونوادتون ندارین و سنتون هم بالا نیست دیگه نیازی به آزمایش خون نیست فقط برام سونوی آنومالی نوشته که پس فردا برم

و خدایی که در این نزدیکی است.....
شما با آزمايش غربالگري اول هم ميتوني بري سونو 

اررره یادم اومد رو سونوم علامت زد ک ببرم خدا خیرت بده راحتم کردی پس همون تاریخی ک گفت برم سونو بعد  همون روز ازمایش؟

اررره یادم اومد رو سونوم علامت زد ک ببرم خدا خیرت بده راحتم کردی پس همون تاریخی ک گفت برم سونو بعد & ...

اره عزيزم هر چي دكترت گفته اعتماد كن

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ