2777
2789
عنوان

دندون درد

87 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها

من الان سه ماهه دندونم درد میکنه گاهی نصف سرم بی حس میشه رفتم دکار عکس opgهم گرفتم میگه مشکلی نداره خمیر دندون ضد حساسیت و دهانشویه فلوراید سدین استفاده ۹۹ درصد خوب میشه دیگه شدیدا استرسی شدم ازش براتون پیش اومده؟ منو راهنمایی کنین چیکار کنم

رهایی ...

سلام گلم منم یماه قبل عمل ببینیم دندون درد کردم و نرفتم یماه درد داشتم تحمل کردم تا اتفاقی ینفر پیشنهاد داد قرص هفت درد بخورم خدایی یدونه خوردم آروم شدم تایماه باز درد گرفت باز خوردم می‌رفت تا دوماه دیگه باهمین روند بعدیسال رفتم درست کردم حتما قرصو تهیه کن آب رو آتیشه فقط دیگه باسمت دندونام غذا نخور تاوقتی درست نکردی

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

سلام گلم منم یماه قبل عمل ببینیم دندون درد کردم و نرفتم یماه درد داشتم تحمل کردم تا اتفاقی ینفر پیشن ...

چیکار کردی عصب کشی کردی؟؟برای من حتی پر سطحی هم گفت نیاز نداره حساس شده دندونت

رهایی ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکار کردی عصب کشی کردی؟؟برای من حتی پر سطحی هم گفت نیاز نداره حساس شده دندونت

اره دیروز رفتم عصب کشی کرد ۴تومن شد 

🌵! English language **At club time *engaged💗لطفا اگر در زمینه ای اطلاعات کافی ندارید ریپلای نکنید!

ای وای چقدر بد من ۵تا دندون روکش شده دارم واقعا دلم نمیخواد ۶تا شه

شانس نداریم خواهر من بهترین مسواک و خمیر میزنم هروز بعددخترخالم سال ب سال نمیزنه من عمرم دندون پزشکی بودم اون هنوز پاش نگرفته

2790
2778
2791
2779
2792