2777
2789
عنوان

وقتی عاشق شدین چجوری بودین

138 بازدید | 13 پست

تو تاپیکای قبلی راجب خواستگارم گفتم مرتب به روش های مستقیم و غیرمستقیم ابراز علاقه میکنه و درسته سنتی بوده خواستگاری ولی تو این دوماه گذشته حس میکنم واقعا عاشقم شده اما خودم نمیدونم این حس و حالایی که الان دارم چیه شما وقتی عاشق شدین چطوری بودین

هی باخودم میگفتم یعنی منم قراره عروس بشم؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥲🥲بدونش نمیتونم وقتی نیست انگار هیچی نیستم خیلی وابستم نیم ساعت دیر ج بده نگران میشم و هزار تا چیز

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

دوستش داری همه جوره

واست شیرینه

شلختگیش

کثیفیش

خوشگلیش

خوش تیپیش

همیشه با ذوق نگاش میکنی

کم و کاستی هاش رو نمیبینی و سعی میکنی رفعش کنی باهاش مدارا میکنی خیلی باهاش مهربونی

مدام دوس داری ببینیش

بداخلاقی کوتاهی هاش رو توجیح میکنی

هرچی معیار قبل اون داشتی دیگه واست مهم نمیشه

فقط اونو هرجوری که هست قبول میکنی

دوستش داری همه جوره واست شیرینهشلختگیشکثیفیشخوشگلیشخوش تیپیشهمیشه با ذوق نگاش میکنیکم و کاستی هاش رو ...

چیزی تو همین مایه ها هستم منم ولی از خودم مطمئن نیستم

۱۹

عزیزم این سن یعنی حرفای تند و عاشقانه و اینا . تورو خدا توی سن کم ازدواج نکنین . توروخدا نگین همش میگه دوستم داره عاشقمه بابا اینا مال این سن و ساله دیگه . خودتونو برای 1 عمر بدبخت نکنین

عزیزم این سن یعنی حرفای تند و عاشقانه و اینا . تورو خدا توی سن کم ازدواج نکنین . توروخدا نگین همش می ...

بله حرفتو قبول دارم ولی خب نه من طوری ام که تحت تاثیر این چیزا باشم نه اون تو سنیه که بخواد تو حال و هوای این چیزا باشه