2777
2789
کسی میشبنه کنارت؟ تا وقتی استاد بیاد چکا می‌کنی بعدش کلاس تموم شه کجا میری

اره همه دوست دارن پیش من بشینن چون دانشجوی زرنگ و درس خونی هستم 😂😂 کلاس تموم بشه با بعضی ها میرم بیرون یا میریم کلاس بعدی تا تایم بعدی شروع بشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه فرش شستم بیرونه هنوز خشک شده طوفان خاک شده از قبلم کثیفتر شده!

مانتو عیدهم هرچی انتخاب میکنم یا خییلی گرونن یا تمام شدن(انلاین) از ۹۰درصدم خوشم نمیاد،

بچه مم داره روانیم میکنه و....

اصلا درست کسی باهات دوست نمیشه ، ولی ببین اشکال از کجاس اگه تو تیپت مشکل داری از بقیه یاد بگیر و اصل ...

ربطی ب تیپ و ظاهر نداره از خودم داغون تر دیدم هستن با خیلیا.. اینا از خود من انگار خوششون نمیادی جورین

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

اره همه دوست دارن پیش من بشینن چون دانشجوی زرنگ و درس خونی هستم 😂😂 کلاس تموم بشه با بعضی ها میرم ب ...

پس چی میگی تنهایی

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

اره یکم سختمه کلا ارتباط گرفتن ولی بقبه ام نمیخان انگار می‌دونی

چون بقیه هم میفهمند درون  گرا هستی و زیاد صحبت نمی کنی در نتیجه میرن با بقیه که مثل خودشون هستند رفیق میشند کلا هیچ کس با کسایی که زیادی تو خودشون هستند رفیق صمیمی  نمیشه یا خیلی سخت خودت باید نشون بدی یه جوری مثلااول سر صحبت رو باز کنی با بقیه 

چرا برات گریه کنم وقتی ریملم از کل زندگیت گرونتره؟

چرا هرچی مشکلاته برا متاهل هاست ... خداروشکر مجردا آزادن فارق از مشکلات🤣

هر  وقت  میخوام  به  ازدواج  و خاستگارم  یه نمه فکر  کنم   میام  نی نی سایت  پشیمون   میشم  

مگه  چی  الان  کم  دارم 😂😂