2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تکراری دوتا دونه شلوار دارم تیپم تکراره قدمم کوتاهه ..آرایش میکنم ولی بد نیست قیافم و هیکلم .. ...

پسرا رو ولش به همه نگاه میکنند ))خوب اینطوری که گفتی خوبی پس مشکل از اینا نیست بنظرم همون روابط اجتماعی ت ضعیفه نمیتونی ارتباط برقرار کنی با بقیه آدمای برون گرا راحت رفیق پیدا میکنند فک کنم هم درون گرا باشی هم یکم اعتماد به نفس نداری کلا اگه میخوای با کسی رفیق شی باید زود همون اول چند تا رفیق پیدا کنی بعدا همه اکیپ میشن تنها میمونی 

جایی بمون که قلبت لبخند میزنه...🌈

اینجوری فک نکنم درست میشه؟ فقط فکر نیست ک این چیزیه ک هست تو زندگیم احساس آدم همیشه درسته ، من احساس ...

اصلا درست کسی باهات دوست نمیشه ، ولی ببین اشکال از کجاس اگه تو تیپت مشکل داری از بقیه یاد بگیر و اصلاح کن بیشتر به خودت برس از آرایشگر و لباس فروشا و کسانی که مهارت دارن کمک بگیر  ، حتی اگه زشتم باشی دلیل نمیشه دوست نداشته باشی چون میشناسم کسانی ک زشتن ولی کلی دوست دارن ، بپذیر که اینطوری فعلا و سعی کن تا بهتر بشی اگه ایرادی داری 

اره

کسی میشبنه کنارت؟ تا وقتی استاد بیاد چکا می‌کنی بعدش کلاس تموم شه کجا میری 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

چرا هرچی مشکلاته برا متاهل هاست ... خداروشکر مجردا آزادن فارق از مشکلات🤣

هر کسی یک دغدغه ای داره نمیشه گفت مجرد ها هم ازاد هستن از مشکلات، بلاخره هر کسی توی موقعیتی که قرار داره مشکلات مخصوص خودش هم داره

پسرا رو ولش به همه نگاه میکنند ))خوب اینطوری که گفتی خوبی پس مشکل از اینا نیست بنظرم همون روابط اجتم ...

اره یکم سختمه کلا ارتباط گرفتن ولی بقبه ام نمیخان انگار می‌دونی 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

افتضاحم و حالت افسردگی دارم فقط دلم میخاد بخزم بغل پسرام همونجا بمونم با این حال داغونم هزار جور مسولیت و گرفتاری دارم رابطم با همسرم یکم بد شده تعداد جرو بحثامون داره زیاد تر میشه. نگران گرونی ها هستم 

همون شاید به خواطر اینکه همش تیپ تکراری میزنی

خیلیا اینجورین