درسو باید تو ی محیطی خوند که هیچکی نباشه نه تو اینجایی که من هستم
برو کتابخونه بخون ت مدرسه بخون
نگا من ی زمانی اول دبیرستان بودم ی مشکلی برای خانوادم پیش اومد نمیتونستم درس بخونم خونه آرامش نداشت پرتنش گریه زاری میرفتم ت کوچه ت سرما میخوندم در این حد بودم
ت مدرسه زنگ تفریخ میخوندم یا زنگ ورزش
خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
چیکار کنمبخدا سنی ندارم ۱۷اسالمه درسام چی بخدا تو این وضعیت نمیشه خوند از صبح با داد و فریاد پاشدم م ...
بآور کنهمه تو این دنیا یجوری با مشکلات دستو پنجه نرم میکنیم همه یجوری گرفتارن....اینوسط شیطانم میاد سو استفاده میکنه از شرایط بشر و ب خودکشی وسوسه اش میکنه تا با بزرگترین گناه بفرستدش اون دنیا تا هیچ راه نجاتی براش نباشه.....توکل کن صبوری کن ب خدا پناه ببر ان شاءالله خودش برات آسونش کنه و کمکت کنه...ولی اینجا با همه خوبو بدش یع روز تموم میشه..ولی اونجا حتی مرگ نیست ک ب دادت برسه..هر سالش برابر با ۵۰ هزار سال این دنیاس..تو تحملشو نداری هیچکس تحملشو نداره حتی فقط یک سال بخاد اونجا تو عذاب باشه چ برسه ب ابدیت
عزیزم خیلی خیلی برات ناراحت شدم حتی برات گریه کردم توروخدا بخاطر مادرت هم ک شده اینکارو نکن خدای نکرده با اینکارت مادرت هر لحظه بخاطر تو میمیره..تو ک نمیخای شاهد لحظه ب لحظه ی مردن مادرت باشی..برو زندگی اونایی رو ک هزار برابر تو بدترن از تو هستن از اینترنت بخون بخودت امیدوار میش آروم میشی عزیز دلم