2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 79 پست
پدر منم یه حروم زاده س شیشه مصرف می‌کنه توهم میزنه هعی چی بگمولی باز آدم راحت میشهاون دختره نمیخواست ...

مردونگی داری پاشو بجنگ نجات بده خودت 

ن خودت بکشی چی اون دنیا برات گلبارون کردن ن 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من از وقتی با این حرومزاده ازدواج کرده موهاش سفید شد:)

تو مادرت میگی من 19سالمه ها یه بچه دارم یه دختر چهار ساله کل موهام سفید شدن ناراحتی قلبی گرفتم چند وقت دیه هم طلاق میگیرم

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

مگ شما دیدید کسی از اون دنیا برگشته باشه و گفته باشه سخته

عزیزم من تو اینستا خیلی پیج ها رو دنبال میکنم که تجربه ی کما رفتن رو داشتن همچنین یه اندک مطالعه ای دارم سر این موضوع ما سه مرحله زندگی داریم یه مرحله ش ۹ ماهه در شکم مادر که اونم مثل این زندگی یه زندگی کامل بود حتی اینقدر جدا شدن از شکم مادر ترس و وحشت و نگرانی داره که بچه با گریه به دنیا پا میزاره.... یه زندگی مون هم که الان داریم میگذرونیم و باز هم مثل مرحله ی اول جدایی برامون سخت و پر استرس خواهد بود ولی بازم وارد دنیای جدید میشیم...

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
آره دیدم خودکشی کرد ولی زنده موند و مشکلی کبدی پیدا کردفقط یه مشکل به مشکلات قبلیش اضافه شدخانواده ا ...

هعی چی بگم

بالاخره روش های مناسبی هم هست

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

آیا کسی که خودکشی می‌کند، روحش سرگردان است؟ اگر انسان پاک و خوب خودکشی کند، به جهنم می‌رود؟

در پاسخ به دو بخش اشاره می‌شود:

الف)خودکشی از نظر اسلام: 

خودکشی از گناهان کبیره است و در دین مبین اسلام بشدت محکوم شده و خدا در قرآن کریم آن را نهی و نکوهش کرده است. قرآن در آیه 29 سوره نساء می‌فرماید: 

وَ لا تَقْتُلُوا أَنْفُسَکمْ إِنَّ اللَّهَ کانَ بِکمْ رَحِیماً وَ مَنْ یفْعَلْ ذلِک عُدْواناً وَ ظُلْماً فَسَوْفَ نُصْلِیهِ ناراً وَ کانَ ذلِک عَلَی اللَّهِ یسِیراً؛ ای اهل ایمان! خودتان را نکشید. 

به درستی که خداوند به شما مهربان است و هر کسی این کار را از روی دشمنی و شقاوت انجام دهد، بزودی وی را به آتش جهنم می‌کشانیم و این کار بر خدا آسان است.

امام صادق (ع) فرمود: «هر کسی خود را از روی عمد بکشد، برای اوست آتش پایدار دوزخ است.»(1)

امام باقر (ع)فرمود: «انّ المؤمن یبتلی به بکل بلیة و یموت بکلٍّ الا انّهُ لا یقتل نفسهُ؛ مؤمن به هر بلایی مبتلا می‌شود و با هر نوعی از مرگ می‌میرد ولی خودکشی نمی‌کند.»(2)

از روایات و آیات قرآن استفاده می‌شود برای این عمل زشت مجازات سختی در نظر گرفته شده و کسی حق ندارد خود را از بین ببرد، چون خداوند، آفریدگار حیات و زندگی می‌باشد و در خلقت انسان اهدافی دارد و جان آدمی مال خداست و کسی حق ندارد به حریم الهی تجاوز کرده و خودسرانه اقدام به عملی کند که به او مربوط نمی‌شود و با این کار نافرمانی خداوند را بکند.

زندگی نعمت ارزشمندی است از طرف خداوند که به ما ارزانی شده است. 

زندگی فرصتی است که با استفاده از آن می‌توانیم به سعادت برسیم.

کسی رو داری یکی دو روز بری خونشون کمی اعصابت ارووم تر بشه؟ 

خاله ای، عمه 

پدرتون بیماره. 

اگه مداد مصرف می کنه باید تحت درمان باش کاش می شد زنگ بزنید بیان ببرنش کمپ 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

عزیزم من تو اینستا خیلی پیج ها رو دنبال میکنم که تجربه ی کما رفتن رو داشتن همچنین یه اندک مطالعه ای ...

چرا انقد سختی بکشیم مگ چیکا. کردیم 

https://s6.uupload.ir/files/inshot_20251130_203652939_l5f0.jpg

مردونگی داری پاشو بجنگ نجات بده خودت ن خودت بکشی چی اون دنیا برات گلبارون کردن ن

گلبارون نمیخوام 

ی خواب عمیق کافیه

پدر منم یه حروم زاده س شیشه مصرف می‌کنه توهم میزنه هعی چی بگمولی باز آدم راحت میشهاون دختره نمیخواست ...

راحت نمیشی عزیزم ب خدا راحت نمیشی میافتی تو عذاب ابدی..و سخت ..وعده ی خدا حقه  نکن با خودت  میدونم شرایط خوبی نداری ولی خودکشی راه نجات نیس.. نکن با ابدیت خودت عذاب رو رقم نزن .اونجا ن راه نجات داری ن فرار ن بخشش ن بازگشت  تا ابد تو عذابی هستی ک خودت انتخابش کردی...گول وسوسه های شیطان رو نخور ب خدا پناه ببر  

من چندین مورد دیدم این کار رو کردن... اخرش هیچی نیست جز تباهی خودت.. 

الان حالت بده؟ می خوای حرف بزنیم؟! 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

تو مادرت میگی من 19سالمه ها یه بچه دارم یه دختر چهار ساله کل موهام سفید شدن ناراحتی قلبی گرفتم چند و ...

چی بگم ، حیف جوونیت 

دلیل شما چیه