2777
2789
عنوان

معنی این رفتارهای مادربزرگم چیه

156 بازدید | 21 پست

من دوساله که ازدواج کردج همسرم باغ پسته داره این دوسال که بار داده هربار دوکیلو برای مادر بزرگم بردم گفتم خلاصه بزرگ ترن ببرم براشون آقا من سری آخر که بردم تشکر کرد برد گذاشت تویخچال از توآشپزخونه چندتا کیک که خودش درست کرده بود برداشت برد برای اون یکی نوه ها گذاشته بود زیر روسریش درییغ از یه تعارف! یا من این دوسالی که نامزد بودم این بشر یکبار منو دعوت نکرده نه ناهاری نه شامی هیچی نگید شاید نداره یخچالش پره پره اوندفه هم پدربزرگم گفت شماره کارتتو بده عیدیتو بریزم مادربزرگم گفت نه نمیخواد عید بهش پول نقد میدیم آقا عید من و نامزدم رفتیم خونشون دریغ از هزارتومن پول😐شب یلدا مامانم برام یلدایی اورد خونمون مادربزرگمم برداشته بود یه سینی استیل فرستاده بود برام بعد به نظرتون برای شیرینی خونه پسرعموی پدربزرگم چی برده بودن؟ افرین یه گوسفند

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐

چقدررررر متنفرم از این تفاوت ها منم مادرشوهرم بین بچه هاش در همین حد فرق میزاره

عزیزم لطف زیادی میشه وظیفه امسال پسته ها بار داد نبر براش تو که میگی اوضاعش خوبه پس نیازی به اون دو کیلو پسته نداره پس نبر تا بفهمه لطفت بوده نه وظیفت

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

اشتباه کردی بردی فکر کرده پولدارین وقتی فرق میزاره ولش کن 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم از همین بی مهری ها فرق گذاشتن بین نوه ها گرفته بود 

بعد سه سال که رفتم خونش رسیدم بالا سر جنازه اش!!!! 

فقط هم تشییع جنازه رفتم ، باقی ختم ها رو نرفتم! روحش شاد...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چقدررررر متنفرم از این تفاوت ها منم مادرشوهرم بین بچه هاش در همین حد فرق میزارهعزیزم لطف زیادی میشه ...

بخدا میرم خونشون یه چایی خشک و خالی جلوی ادم نمیذاره

اشتباه کردی بردی فکر کرده پولدارین وقتی فرق میزاره ولش کن

وای یسری جلوی نامزدم اورد میوه گذاشت انقدررر خجالت کشیدم هیچ نشسته بود همون کثیف کثیف

وای یسری جلوی نامزدم اورد میوه گذاشت انقدررر خجالت کشیدم هیچ نشسته بود همون کثیف کثیف

🤧در این حد؟کلا قطع رابطه کن

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

منم دلم از همین بی مهری ها فرق گذاشتن بین نوه ها گرفته بود بعد سه سال که رفتم خونش رسیدم بالا سر جنا ...

بخدادلم نمیاد میگم فردا روزی شرمنده نشم پیش دلم پدربزرگم خیلی خوب ومهربونه اما این زن نمیدونم چرا

🤧در این حد؟کلا قطع رابطه کن

بخداقسم میگم زشته فردا روزی میوفته یه چیزیش میشه من شرمنده میشم پیش دلم 

یه مدت رژیم گرفتم میرفتم خونشون پدربزرگم میگفت فلان چیزو بیار برای دخترمون میگفت نه این رژیمه چاق میشه همون شده سه ساله جلوی من یه چای نذاشته چرا؟ من رژیمم

بخدا میرم خونشون یه چایی خشک و خالی جلوی ادم نمیذاره

دیدی چقدر سخته و منی که ۱۲ساله دارم همین رفتارو تحمل میکنم و بالاخره به سیم آخر زدمو به مادر شوهرم گلایه کردم و کمرنگ شدم دیگه نرفتم خونشون و بعداز مدتها رفتم دیدنشون چون عمل کرده بود دیدم واااای چقدر رفتاراشون عوض شده بود خیلی مودب شده بودم گفتمببین گاهی کمرنگ شدن و گلایه کردن نتیجه میده پس گلایه کن و کمرنگ شو مثلن میبینی یواشکی داره کیک میده به بقیه بگو مادر چرا یواشکی میدی یا برو جلوش وایستا تا ببینه تو دیدی بعدشم بهش بگو نوش جونتون ولی از من داشته باش کمرنگ شو البته این بنده خدا پیره آدم دلشم نمیاد باهاشون بد باشه

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

دیدی چقدر سخته و منی که ۱۲ساله دارم همین رفتارو تحمل میکنم و بالاخره به سیم آخر زدمو به مادر شوهرم گ ...

خیلی سخته اره الان چندوقته میرم خونه پدرم اینا نمیرم خونه اونامگر اینکه عمه هام اومده باشن برم سربزنم

خب شاید میگه شما وضع تون خوبه اونا شاید از نطر

وضع مالی؟ جلوی نوه ات که دوهفته یبار ماهی یبار میاد یه استکان چای نذاری؟