2777
2789
عنوان

دیشب صدای شکسته شدن قلبمو شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

پس کاملا حق داره 

بروباشگاه خودتوبسازبجا ناراحتی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

میگفتین شما هم یک شکم ببخشید بزااا ببین چطور میشی و اینکه ایشون خودش چه تحفه ای هست اگر خوشگله که هیچ اگر نیست چه اعتماد بنفس داره و اینکه چرا نمیزاره برین باشگاه ؟؟ بالاخره فازش چیه ؟؟ 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

موقع غذاخوردن باحرص واسترس بدون جویدن غذا نخور

با غذا آب نخور

بعداز غذای چرب سرکه سیب بخور

اگر معده ات اذیت نیست ناشتا سیب بخور

اگر شب برنج ونون رو حذف کنید خیلی بهتره

اگر نفخ داری یعنی شکمتون ورم داره، زیره _زنیان به اندازه مساوی نصف استکان کوچک بخورید

وقتی شکمتون سیر نشین کمی تو خونه راه برو

ناشتا هرروز یک لیوان آب گرم ولیموترش یا آبلیمو بخورید

هَمہ چے به وَقتِش قَشَنگہ . . !🌓 ‌ ️