2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

125 بازدید | 11 پست

تو رو خدا کمک کنین من خواب دیدم پریود شدم بعد یهویی  حس کردم یه چیزی داخل یه کیسه است ازم بیرون اومد فک کردم کیسته اما باز ش کردم دیدم سرکلاغ  و تا بالشه که از هم جدا بودن و کلاغ مرده بود و همش می گفتم کی اینو داخل رحمه من گذاشته و همش فک میکردم یه نفر این کارو کرده ولی نمیدونستم واز طرفی همون ساعت مادرم عمل کرده بود و انگار تو بیمارستان بودیم و مادرم رحمشو برداشته بود بعد که بعدش اومد خیلی درد داشت من خیلی نگرانم ساعت ۴ صبح خواب دیدم تعبیرخواب کی میدونه منو از نگرانی نجات بده ازدواج کردم یه بچه دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم ایشالله که خیر باشه

بیدارید

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش