2777
2789
عنوان

بیبی چک

132 بازدید | 9 پست

چند دقیقه ادرار باید توجایگاه بمونه؟بوده کسی ک یک دونه خط بالایی تشکیل بشه و بعد از گذشت چند دقیقه یعنی زیر ده دقیقه دو تاخط بشه سعنی برگرده پایین و دو تا خط بشه و مثبت بشه ازمایشش؟بنظرتون اگر یک خط بشه زیر یک دقیقه چند درصد ممکنه با گذشت دو سه دقیقه یا بیشتر بشه دوتا خط و ازمایش مثبت بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا تو چند دقیقه اول نتیجه درست را نشون میده ..شما نهایت تا ۱۰ دقیقه صبر کن ...اگر بعد اون هر تغییری نکه درست نیست

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
همون مقدار درصدی ک بی بی چک گفته رو خود بی بی چک زده زیر ۱۰ دقیقه تست درسته خط بالا ک زودی میاد تا ...

چه جالبببب نمیدونستم پس در واقع خط اولی مهمه و دومی سلامت بیبی چکه.زیر یک دقیقه منفی بود بعد تستمو انداختم دور ممکنه دو سه دقیقه بعد دو تا خط بشه؟

چه جالبببب نمیدونستم پس در واقع خط اولی مهمه و دومی سلامت بیبی چکه.زیر یک دقیقه منفی بود بعد تستمو ا ...

روی بی بی چک ها مینویسه تا چند دقیقه معمولا همه تا ۱۰ دقیقه انتظار دارن 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چه جالبببب نمیدونستم پس در واقع خط اولی مهمه و دومی سلامت بیبی چکه.زیر یک دقیقه منفی بود بعد تستمو ا ...

بله

تا ۱۰دقیقه دو تا بشه درسته😊

پاشو برو یکی دیگه بذار

بیا ب ماهم بگو با خوشحالیت خوشحال بشیم😊😊😊

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم