2777
2789

اول جو را بذار با دو تا لیوان اب بپزه همین حین ک پخت شیر و کم. کم اضاف کن و تند تند هم بزن شیر نبره... بذارش رو شعله متوسط قل بزنه براخودش تو یه تابه قارچ ریز خورد کن تفت بده که کامل سرخ بشه ادویه زرچوبه فلفل سیاه بزن تفت بده. یه هویج رنده کن بریز داخلش یکم تفت بده همشو بریز تو سوپت. بذار قوام بیاد بعدم جعفری خورد شده من اخر سر ده دقیقه اخر یه زرده تخم مرغ هم میزنم میریزم داخلش

اول جو را بذار با دو تا لیوان اب بپزه همین حین ک پخت شیر و کم. کم اضاف کن و تند تند هم بزن شیر نبره. ...

خامه نداره؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زرده میریزم طعم خامه رو دوست ندارم

قاطی قارج ها میشه مرغ ریش ریش شده ریخت؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قاطی قارج ها میشه مرغ ریش ریش شده ریخت؟

بله.. خیلی هم خوشمزه میشه.. میشه سوپ قارچ و مرغ.... سوپ هرنمونه اش باشه هرچی بریزی خوبه.. من تو سوپ ورمیشل کلم بروکلی و اسفناج و گوشت چرهی میریزم آدم دیوونش میشه

بله.. خیلی هم خوشمزه میشه.. میشه سوپ قارچ و مرغ.... سوپ هرنمونه اش باشه هرچی بریزی خوبه.. من تو سوپ ...

ممنونم عزیزم

خواهرشوهرم درست میکنه سوپ مرغ و قارچ رو خیلی دوست دارم الانم باردارم دستورشو خواستم نداد میخواستم سرچ کنم ک شمارو دیدم

نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنی.... خدای من

اره