2777
2789

من حقیقتش پدرم یه دایی داشت خیلی آدم خوب خیلی مذهبی و مهربونه و خوش خنده

بعد هر سری میدید ما نماز می‌خونیم بهمون پول می‌داد

با اسم هامون شعر می‌گفت 

توی دوره کرونا فوت شد

اصلا من شوک هنوزم باورم نمیشه 🥺

تازگیا مادر بزرگم فوت کرد شوک شدما ولی نه اندازه اون

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم نمیدونم ولی همسرم بچه بوده ینی نوجوون، دایی ش شب میاد خونشون هم دور هم تا دم صب بعد اینا میرن صب داییش فوت میکنه، میگه ما باورمون نمیشد فک میکردیم داره مسخره بازی درمیاره اخه هیچیش نبوده

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

من فقط ی ساعت گریه کنم یا ناراحت باشم چند روز پیش یکی از اقوام نزدیکم فوت شد فقط چشمم تر شد   حتما می‌پرسید چرا    چون پدرم پدر بزرگم برادرهام خواهرم عمه عمو خاله دایی بچه هاشون  دوست وآشنا و فامیلهای درجه دو  تقریبا خیلی از اونهایی که دوستشون دارم فوت کردن  و نگاهم به مرگ متفاوته  مثلا این مورد آخری کلی براش قرآن و نماز خوندم اما سوگواری نه بیشتر دلتنگیه