mimikh مدیر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 عنوان نصف شبی چقد هوس کله پاچه کردم😦 | مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 70 پست چرا اینطوری شدم 😦از ذهنم نمیره اصنانگار مزه اش زیر زبونمهچقققققدددد هوس کردم خدا😭😭 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢 1396/10/19 | 02:41 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 تو دیگ اوضات خیلی وخیمه😅 خو میگم هیچکی باور نمیکنه😂 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 ظفر؟؟؟؟؟؟وات؟؟؟؟؟؟؟ چی بهش میگین ضخم ضحم نمیدونم چی چی خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
moanaaaaaa عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 84 از هوس خوابم نمیبره اب دهانم چرا جاریست😋 خول شدم انگاری جات خالی صبح زدم به بدناوووووووووف عاشقشم 💖به لطف و مهربانی خدا ایمان دارم💖
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24057 چی بهش میگین ضخم ضحم نمیدونم چی چی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منظورت اینه که بوی بد نمیده؟؟؟؟؟ضخم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 کله پاچه منو بیار بعدش واسه ناهار هرجا خواسی برو😆 تو بگو گیر خودم اومده؟؟؟این مادرشوهرجان خیلی وقته تمیز نکرده بفرسه برام بی معرفتاونسری برام فرستاد. خواهرم میخواس خودشو دعوت کنه نزاشتم بیاد😂 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂منظورت اینه که بوی بد نمیده؟؟؟؟؟ضخم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره همونما میگیم ظفر اینجا کلمه ضخم کاربرد زیادی نداره خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
سمانه_مامان_دختر عضویت: 1396/01/27 تعداد پست: 1151 من که به شوهرم گفتم صبح بخر برام بزار رو گاز بعد برو سر کار والاااااااا ادمو هوس میندازین
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 جات خالی صبح زدم به بدن اوووووووووف عاشقشم چرا خوردی 😢😢 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 من که به شوهرم گفتم صبح بخر برام بزار رو گاز بعد برو سر کار والاااااااا ادمو هوس میندازین 😂😂😂 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
moanaaaaaa عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 84 چرا خوردی 😢😢 آخی الهی 😥😥😥😥😥😥 💖به لطف و مهربانی خدا ایمان دارم💖
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24057 اره همون ما میگیم ظفر اینجا کلمه ضخم کاربرد زیادی نداره چه جالب.نه اصلا بو نداره فوق العادست من خودم آدمی هستم نسبت به بو حساسم و خیلی وسواسم
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 حالا که فکر میکنم هوس پیتزا با پنیر زیاد از اونا که یه تیکه بر میداری کلی کش میاد هم کردم اما به پا کله نمیرسه خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
mimikh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 8432 آخی الهی 😥😥😥😥😥😥 حالا اشکال نداره این دفه میبخشمت😂😂نوش جانت😘😘 خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
moanaaaaaa عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 84 😂😂😂 من به خاطر شیرم هفته ای یه بار را میخورم،خیلی شیرم را زیاد میکنه،منم از خدا خواسته همش میگم شیرم کم شده😜😜😜😜😜 💖به لطف و مهربانی خدا ایمان دارم💖
بانوی_فروردینی عضویت: 1393/04/29 تعداد پست: 935 که دوباره برگردی به حالت اولت😅 خخخ اره دیگه من کارم همینه اصن شغلمه رژیم گرفتنو برگشتن 😍