2777
2789
عنوان

نصف شبی چقد هوس کله پاچه کردم😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 70 پست

انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂

گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هوس خوابم نمیبره  اب دهانم چرا جاریست😋 خول شدم انگاری

بگیر بخواب من پیش پیش میکنم خوابت ببره.چشماتم ببند.لامپم خاموش کردم😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

هوس کاذبه بگیر بخواب خوابشو ببینی😆

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂 گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

من عاشقش بودم تا اون روز نحسسسس😷😷😷😵

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂 گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

پیف پیف چیه من عاشقشم مخصوصا مغز و زبون😋😋😋

خدا خفت نکنه فردا باید با کله پاچه بیای خونمون پاشو اماده شو دو ساعت دگ باید بری کله پزی😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

پیش پیش گفتی یاد مامانم افتادم 😍 

چقد پیش پیش میکرد تا ما بخوابیم هعییییی

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
شما کجاشو بیشتر دوس دارین من  فقط زبون و سیرابی😋😋

اصن همه جاش

حتی اون دندونا سیاهش😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اب دهنم میریزه رو بالش از هوس😂