2777
2789
عنوان

نصف شبی چقد هوس کله پاچه کردم😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 70 پست

انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂

گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هوس خوابم نمیبره  اب دهانم چرا جاریست😋 خول شدم انگاری

بگیر بخواب من پیش پیش میکنم خوابت ببره.چشماتم ببند.لامپم خاموش کردم😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

هوس کاذبه بگیر بخواب خوابشو ببینی😆

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂 گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

من عاشقش بودم تا اون روز نحسسسس😷😷😷😵

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
انگار داغ دل همه رو تازه کردم😂 گفتم حالا کلی پیف پیف راه میندازین😁

پیف پیف چیه من عاشقشم مخصوصا مغز و زبون😋😋😋

خدا خفت نکنه فردا باید با کله پاچه بیای خونمون پاشو اماده شو دو ساعت دگ باید بری کله پزی😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

پیش پیش گفتی یاد مامانم افتادم 😍 

چقد پیش پیش میکرد تا ما بخوابیم هعییییی

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
شما کجاشو بیشتر دوس دارین من  فقط زبون و سیرابی😋😋

اصن همه جاش

حتی اون دندونا سیاهش😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

اب دهنم میریزه رو بالش از هوس😂