2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این مطلب توکانال یه طلافروشی بود دیگه نمی دونم صحتش چقدره؟

تا دو سال آینده طلا گرمی ۲۵ الی ۳۰ ملیون تومان
و ملک و ماشین در رکود بسیار پایین خواهد بود
پس تا دو سال آینده طلا ذخیره کنید قطعا بهترین ماشین و بهترین منزل را با ۱۰۰ گرم طلا خواهید خرید

حق باشماست

اگ مستاجری و پولت به ملک میرسه ک بخر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

درحال حاضر فقط طلا

ملک راکدِ و تا سال ۴۰۵ ملک بشدت نزول میکنه ولی طلا سیرصعودی داره

البته اگه ملک رو برا سرمایه گذاری میخوای 

اگه واسه نشستن خودتونه که خونه بگیرید بهتره

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
این مطلب توکانال یه طلافروشی بود دیگه نمی دونم صحتش چقدره؟تا دو سال آینده طلا گرمی ۲۵ الی ۳۰ ملیون ت ...

یاد تعبیر خواب حضرت یوسف افتادم

هفت سال گندم ذخیره کنید

این طلا فروشا هم خودشون برا خودشون بازار گرمی میکنن که اینقد طلا روز به روز میره بالا و برا خودشون سود و منفعت داره برا مردم دغدغه و تشویش ذهنی و به فنا رفتن اقتصاد

این مطلب توکانال یه طلافروشی بود دیگه نمی دونم صحتش چقدره؟تا دو سال آینده طلا گرمی ۲۵ الی ۳۰ ملیون ت ...

همین الان ملک با اینکه تو رکود هست ولی از ۶ ماه گذشته تو تهران ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته .

لهترین حالت اینه بخری بدی رهن با پول رهنش باز طلا بخری

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
درحال حاضر فقط طلاملک راکدِ و تا سال ۴۰۵ ملک بشدت نزول میکنه ولی طلا سیرصعودی دارهالبته اگه ملک رو ب ...

ملک نزولی نشده و نمیشه 

تمام بازارها با دلار کالیبره میشه . پی تحلیل های پیج ها نرید اینا چندسال پیشم تو بوق و کرنا میکردن آی مردمممم بورس بورس.چرا عبرت نمیشه

قطعا طلا همیشه ارزشمند هست ولی ملک حتی همین الانم تو رکود رشد قیمت داره

از دی ماه که طلا موشکی داره میره بالا تعداد معاملات ملکی رشد چشمگیر داشته . طلا رو میفروشن برا خرید ملک

ملک برای سرمایه گذاری خوب نیست دیگه چون بیشتر از این بالا نمیره تعداد فرزندها هم کم شده مگه چقدر مرد ...

چه ربط به فرزندان داره اینی که میگی برا ۳۰-۴۰ سال اینده س

الان حتی دختر پسرای مجرد هم خونه مستقل میگیرن

روز ب روز داره تعداد مستاجرها بیشتر میشه

ملک نزولی نشده و نمیشه تمام بازارها با دلار کالیبره میشه . پی تحلیل های پیج ها نرید اینا چندسال پیشم ...

سال ۴۰۵ رو ببین چی میشه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز