2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

116 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

اول بگم که ما کار امداد گربه زیاد انجام دادیم 

که اکثر کارهای دارو دادن و تمیز کاری و دکتر بردن همه بر عهده خودم بوده و خونواده هم کمک میکردن 

تو این همه مواردی که درمان کردیم دو تا گربه رو از دست دادیم 

یکیشون رو برده بودم سرم بزنه که وضعیت وخیمی داشت ، کم خونی ، شکستگی و بیماری عفونی و ....

این بچه یار دوم که داشت سرم می‌گرفت من حواسم نبود و به امید اینکه خوابه و تکون نمیخوره حواسم رفت که یهو از روی جایگاه پرت شد پایین و دو روز بعد فوت کرد 

وضعیتش خیلی بد بود و نمی‌دونم یه خاطر اینکه من حواسم نبود فوت کرد یا به خاطر وضعیتش 

خیلی وقتا میاد تو فکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته ها گذشته سعی کن اینده جیران کنی و تکرار نکنی دمتم گرم. منم ی گربه تو کیاط دارم چجوری بگیرمش بی ...

اگه دستی نیست باید با غذا گولش بزنی بیاد تو خونه یا با تور بگیری 

نر بالغه چه پنجه هایی داره خیلی لوسه همش میگه نازم کن اما دستمو ببرم جلو پر خونم میکنه😂عشقولک منههه ...

خب باید سریع از پشت گردن بگیری و بکنیش تو باکس 

یکی رو ما همین طوری آوردیم 

شما زحمتت رو کشیدی عزیزم خدا هم میدونه نیتت چی بوده یه گربه ضعیف مگه چقد جون داره ؟مریض شده و مرده شما که نخواستی داشتی بهش کمک میکردی؟قسمتش این بوده.

منم یه دونه آوردم خونه ولی زنده نموند تا صبح .بچه گربه بود گذاشتم صبح با همسرم ببریم سرم بزنیم نشد نموند.

یه دونه جوجه کبوتر آوردم خونه غروب بد پرواز نمی‌کرد شوهرم  صبح بردش نزدیک  لونه .ولی دور زد و اومد پایین سریع یه گربه پرید و گرفتش نشد کاری کنیم.مثلا می‌خواستیم کمکش کنیم نشد