2777
2789

امروز بیرون بودم یهو حالت تهوع و سرگیجه ی وحشتناکی اومد سراغم یه لحظه چشمام هیچ جارو نمیدید فقط یه جا گیر آوردم و نشستم عرق سرد کل بدنمو گرفت طوری ک صورتم خیس خیس شده بود بعد از چند دقیقه بهتر شدم

قبل بارداری ۵۸کیلو بودم الان شدم ۵۹

نمیدونم چیکار کنم یخورده وزنم زیاد شه 

چیزای مقوی مث چهارمغزو خشکبار و ...میخورم

راستش امروز یکم ترسیدم کسی تجربه مشابه من داشته؟

اره من ۴-۵ باری اینجوری شدم تا نیم ساعت بعدشم لرز دارم  یادم میره از دکتر بمرسم ولی معمولا زما ...

اتفاقا یک ربع قبلش یه کلوچه خورده بودم

ماه چندم هستی؟

چقدر وزن اضافه کردی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو حموم فشارم افتاد و سرم گیج رفت و افتادم یه گوشه. حتی صدامم در نمیومد کسی رو صدا کنم. بزور خودمو رسوندم به در حموم و در زدم مامانم اومد😶😶😶

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

عزيزم اين براى حالت تهوعته كه اشتها ندارى وقتى ويارت تموم بشه وزنت ميره بالا من تو هفته ٨ يعنى ٢ ماهگى ٥٢ كيلو بودم ولى الان نزديك هفته ٢٣ ماه ٦  ٦٠ كيلو شدم نگران نباش خوب وزن ميگيرى

اتفاقا یک ربع قبلش یه کلوچه خورده بودم ماه چندم هستی؟ چقدر وزن اضافه کردی؟

الان که خیلی وزن اضافه نمیکنی بعدشم خیلی وزن اضافه کردن که ملاک نیست همون که چیزای مقوی بخوری دوهفته هم کندر بخور الان وقتشه،همینا خوبه

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم

فکر کنم طبیعی باشه من همش یه حال بد  تو معدم دارم و بدنم کلا بی جونه، گاهی دستام هم میلرزه، غذا  نسبتا خوب میخورم ولی اشتها ندارم تو سه ماه ۱ کیلو اضافه کردم که اونم مربوط به قبل از حال بدم

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت

طبیعیه. سعی کن چیزای مقوی همراهت باشه همیشه.

هر روز ناشتا مویز بخور

به و سیب رو اگه نمیتونی همینطوری بخوری کمپوتش کن به جای شکر با عسل بپز برای قوت بدن خیلی خوبه

خرما رو وسطش گردو بذار بخور

مغزیجات خام و تازه مثل پسته ی تر و فندق و بادام هم میان وعده هات باشن

تا حدی طبیعیه تو بارداری

من تا آخر یهو اینجوری میشدم خیلی هم مقوی میخوردما

قشنگ یادمه تو همین ماه بارداری رفته بودم خرید همون حینی که داشتم بادوم و مویز میخوردم حالم بد شد نمیتونستم بشینم حتی

کف مغازه دراز کشیدم😣