2777
2789
به نظر من اولی خوشکلتره، البته من فقط ظاهرشو میگم شاید دوستان از لحاظ دیگه میگن دومی

جنس و کیفیتش یکیه فقط ظاهرش میخوام بدونم کدوم بهتره.

خودم نظرم رو اوله چون دسته هاش ظریف تره.درش برجسته تره دومی ضاف تره درش ولی همه گفتن دومی.

عکس اول مدل قدیمی تره...عکس دوم مدل جدید تر کارخونه س

فک نکنم اصل باشه زیرش حک شده میدین ترکیه؟به نظرت از عکس های من کدوم بهتره خودم نظرم رو اولیهولی اکثر ...

اره زده من ۳ساله استفاده میکنم قابلمه های قبلیم دست نمیزنم بنظرم استیل سالمتره،برنجمم باهاشون درست میکنم رنگشون همون جور براقه ،هر دو خوبن دل دل نکن بخر  دوتاشون خوبن،چقدره قیمتشون؟من اون موقع ۲۷۰۰ برام خریدمشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنس و کیفیتش یکیه فقط ظاهرش میخوام بدونم کدوم بهتره.خودم نظرم رو اوله چون دسته هاش ظریف تره.درش برجس ...

اره منم از اولی بیشتر خوشم اومد، به هر حال هر کدومی میگیری مبارکت باشه❤️

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اره زده من ۳ساله استفاده میکنم قابلمه های قبلیم دست نمیزنم بنظرم استیل سالمتره،برنجمم باهاشون درست م ...

هر قابلمه اش سه به بالاس من تک تک برداشتم..چون سایز هاش میخواستم طبق کاربردی باشه....فقط ماهی تابه دست داره دو میلیون هفتصد

دومی. 

شبیه هم دیگه هستن خیلی بازم هرجور دوست داری یه چی بگیر به دل خودت باشه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂