عصبی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2798 عنوان لعنت ب من ک 120 بازدید | 4 پست انقدر شکم پرستم با دوستم رفتیم بیرون یه ساندویچ دونفره رو تنهایی نوش جان کردم یه بطری نوشابه هم سرش خوردم، اومدم خونه شام جوجه کباب داشتیم اونم میل کردم ، بعد دوستم ی تن ماهیی از کیفش دراورد گف این جا مونده هزدو زدیم زیر خنده😂 من هروقت رفیقمو میبینم خیلی شکمو میشم الان پشیمونم دارم میترکم 1403/12/06 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22192 منم یه رفیق دارم باهاش همینجوریم من تعریف کنم پشمات میریزه فقط بدون یه سری تو سه ساعت حلیم و اش و دنر کباب نفری یه ساندویچشو و پیراشکی یدونه نفری و یه لیوان اب انار خوردیم 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
عصبی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2798 منم یه رفیق دارم باهاش همینجوریم من تعریف کنم پشمات میریزه فقط بدون یه سری تو سه ساعت حلیم و اش و دن ... با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم😂😂🤦♀️
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22192 با گوشت و پوست و استخونم درکت میکنم😂😂🤦♀️ خلاصه تفریحی جز خوردن نداربم از خودت ناراحت نباش این تفریح از خودت نگیر 😄 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
عصبی۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2798 خلاصه تفریحی جز خوردن نداربم از خودت ناراحت نباش این تفریح از خودت نگیر 😄 بخدا عذاب وجدان گرفتم همینجوری ام ۷۰کیلوام