darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 عنوان کف پاهام صافه چیکار کنم خیلی درد میگیره 293 بازدید | 33 پست کف پام خیلی صافه میمیرم از دردش کفی طبی و حرکات اصلاحی همه کار کردم اما تاثیری نداشته دکتر میگه فقط عمل کمر درد امونمو بریدههر روزم بدتر میشه چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️ 1403/12/06 | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3223 ببخشید کف پای دختر منم صاف هر از گاهی روی پاهاش درد شدید میگیره ..عمل که گفتین یعنی کجا رو عمل کنن؟ شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 ببخشید کف پای دختر منم صاف هر از گاهی روی پاهاش درد شدید میگیره ..عمل که گفتین یعنی کجا رو عمل کنن؟ قسمت سینه داخلیه پا رو عمل میکنن شرمنده عزیزم دخترت چند سالشه؟ چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 18157 وای چقدر بعد چون رو ستون فقرات هم تاثیر میذاره.چرا عمل نمیکنید؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
mpme عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2406 الهی خوب بشین دعای خیر میکنم . ببخشین شوخی ... وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3223 قسمت سینه داخلیه پا رو عمل میکنن شرمنده عزیزم دخترت چند سالشه؟ ممنون گفتی ، انشاءا.. خوب بشی کارت به عمل نکشه دختر من ۱۳ سالشه شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
fafa12345 عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 3921 منمخیلی ساله کمردرد دارم. پاهام هم کف صاف داره. پس یعنی منم بخاطر صافی کف پا کمردرد دارم؟آخه دکتر یکبار ازمنپرسید کف پات و ببینم. یا کف پات صاف هست یا نه؟
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 وای چقدر بعد چون رو ستون فقرات هم تاثیر میذاره.چرا عمل نمیکنید؟ اره دقیقا الان مهره های کمر و لگنم دارن کج میشن هم گرونه عملش هم عوارض زیادی داره چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 عوضش از سربازی معافین جدیخوش بحال پسرا چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 منم کف صافم جسارتا دردم داری عزیزم؟ چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3223 اره دقیقا الان مهره های کمر و لگنم دارن کج میشن هم گرونه عملش هم عوارض زیادی داره یه پرس و جویی کنید بد نیست شاید ورزش مخصوصی داشته باشه یا طب اسلامی و سنتی کاری بتونن بکنن،زود تصمیم به عمل نگیر که میگی عوارض هم داره شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 منمخیلی ساله کمردرد دارم. پاهام هم کف صاف داره. پس یعنی منم بخاطر صافی کف پا کمردرد دارم؟آخه دکتر ی ... اره عزیزم ۱۰۰ درصد از کف پاهاته کف پات خیلی صافه؟ چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️
darya_asgari مدیر استارتر عضویت: 1403/12/03 تعداد پست: 288 ممنون گفتی ، انشاءا.. خوب بشی کارت به عمل نکشه دختر من ۱۳ سالشه قربونت عزیزم سلامت باشی سنه دختره گلت داره میره بالا یواش یواش زود تر اقدام کنید برای درمان درد داره؟ چهپولدار چه غریب آخرشهمهمسافرخاکیم🥀️