2777
2789
عنوان

حس ششم بیا 😇😇😍

87 بازدید | 17 پست

چیکار کنم جواد زودتر اقدام کنه ؟؟؟

چرا بااین که که ازم خوشش میاد تا الان اقدام نکرده؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا نداره

پارسال خواستگارم بود 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

شاید واقعا نداره

شواهد زیاده که بهم توجه داره 

حس ششمی؟

الان فالوم‌کرده عکسهام لایک میکنه سریع و استوری هام ریپلای میکنه 

کامنت میزاره 

یعنی خوشش نمیاد ☹️

شواهد زیاده که بهم توجه داره حس ششمی؟الان فالوم‌کرده عکسهام لایک میکنه سریع و استوری هام ریپلای میکن ...

ببین من چند باری حدس زدم درست در اومده مال خودمم همیشه برای خودم درست در میاد ولی حس ششمی نیستم 

ولی اینی که میگی هم خواستگاریت بوده و هم اینکارا رو می کنه صد در صد توجه داره بهت ولی خب چرا ردش کردی؟ 

ببین من چند باری حدس زدم درست در اومده مال خودمم همیشه برای خودم درست در میاد ولی حس ششمی نیستم ولی ...

پارسال خانواده ها به نتیجه نرسیدم راستش هم اون‌موقع درگیر عاشق اکس ام بودم هنوز 

ولی از عید پارسال حسم بهش قوی شد 

خیلی ازمون پولدارترن مامانش قبولی دبیری و با حجاب شدیم براش مهمه 

همسایه هستیم منو جواد تو خیابون دید و‌پسندید 

پارسال خانواده ها به نتیجه نرسیدم راستش هم اون‌موقع درگیر عاشق اکس ام بودم هنوز ولی از عید پارسال حس ...

خوش به حالت حداقل خوشش اومده ازت و آمده خاستگاری منم پسر همسایمون دقیقا همین وضع داره پولدار ترن خیلی منم ازش خوشم میاد و اصن پیش نمیاد همو ببینیم اگه هم پیش بیاد چند ثانیه فقط