2777
2789

سیاست در بعضی مواقع جواب میده طرف مقابل نفهم باشه جواب نمیدع مثلا یسری عروسا  زبون میریزن خود شیرینی میکنن فیلم بازی میکنن من در حالت عادی یکی دوسال اینجوری بودم دیدم نه جواب نمیده سلطیه بازی بیشتر جواب میده تا سیاست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

با خانواده شوهر صمیمی نشو 

سکوت کن 

اگه سوال کردن خیلی کوتاه و جواب مبهم بهشون بده

هیچوقت بد خانواده شوهرتون پیش شوهرت نگو هر چند هر چقدر ازشون بدت بیاد

خیلی وقتا مرتب و آراسته باش 

ببخشید ولی با شوهر باید مثل فاحشه ها رفتار کرد(طبق گفته نی نی سایتی ها و روانشناسی)

با هیچکس هم صمیمی نشو 

وقتی بقیه چیزی گفتن بگو بزارید نظر همسرمو هم بپرسم (اینجوری بیشتر تو چشم شوهرت جذب میشی)

فعلا مجردم و تا همین حد سیاست دارم😂

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا یکی تاپیک زده بود سیاست شوهر داری بگید منم اینارو براش نوشتم الان تاپیک تورو دیدیم کپیش کردم برای توهم فرستادم😂❤️

اولیش که خیلی مهمه باید زبون ریختن بلد باشی 

و دومیش باید همیشه به ارامش خودت مسلط باشی

من نامزدم اب رواتیش باشه یا سر چیزی بحثمون بشه جوری زبون میریزم و به اعصاب خودم مسلطم و ارامشم و حفظ میکنم که سر یکی دودقیقه جوری اروم میشه که یهو میبینی  جو پر طنش شده جو عاشقونه و قربون صدقه.

هیچ وقت هیچ وقت نباید دهن به دهن شوهرت بری و اون عصبیه تو یه درجه بدترش باشی. فقط باید زبون بریزی ارومش کنی اصلا خودت نباید عصبی باشی.

و سوم فقط بگو چشم اما اروم اروم با زبون ریختن کار خودتو پیش ببر.

چهارم اطلاعاتت تو هرررر زمینه ای بالا باشه که وقتی یه مشورت ازت میگیره با دست پر از پیشت برگرده که دهن بین مردم نشه و تورو ادم حساب نکنه. من جوری برخورد کردم که نامزدم فقط از خودم مشورت میگیره یعنی یکی بهش ایده بده میاد ازم تایید میگیره!

پنجم به شدته به شدتتتتت تو رابط زناشویی براش سنگ تموم بذار و یه زن ایده ال باش. جوری به خودت و روابطت برس که هیچ بنی بشری به چشمش نیاد و هرکی هم که وارد زندگیش شد بگه بدرد نمیخوره هیچ کس زن خودم نمیشه، خودم یکی بهترشو دارم این کیه بابا!

ششم هیچ وقت هیچ وقتتتت از خانواده و مادرش پیشش بدگویی نکن و جوری برخورد کن که بدونه خانوادش و مثل خانواده خودت دوست داری.

و هفتم هیچ وقت فحشو ناسزا نده و نزنش.هر رفتاری که باهاش کنی یعنی داری بهش میگنی تو هم مجازی که اینکارارو انجام بدی!

اصلا و هیچوقت دردو دلاتو پیش جاری و مادرشوهر .. نگوووو 

رفتی مثل مهمون دهن بسته بشین اگ هم سوالی کردن بگو من نمیدونم خبر ندارم 

اینایی ک میان میگن بد خانواده شوهرتو ب شوهرت نگو 

در اصل باید بگی اگ ناراحتت کردن چون شوهرت همیشه فکر میکنه اونا تورو دوست دارن و خیلی بیشتر میبره خونه مادرش

و اینک از اول گفتن دوری و دوستی 

و اخرین جمله اینه ک باید شانس داشته باشی