دقیقا یکی تاپیک زده بود سیاست شوهر داری بگید منم اینارو براش نوشتم الان تاپیک تورو دیدیم کپیش کردم برای توهم فرستادم😂❤️
اولیش که خیلی مهمه باید زبون ریختن بلد باشی
و دومیش باید همیشه به ارامش خودت مسلط باشی
من نامزدم اب رواتیش باشه یا سر چیزی بحثمون بشه جوری زبون میریزم و به اعصاب خودم مسلطم و ارامشم و حفظ میکنم که سر یکی دودقیقه جوری اروم میشه که یهو میبینی جو پر طنش شده جو عاشقونه و قربون صدقه.
هیچ وقت هیچ وقت نباید دهن به دهن شوهرت بری و اون عصبیه تو یه درجه بدترش باشی. فقط باید زبون بریزی ارومش کنی اصلا خودت نباید عصبی باشی.
و سوم فقط بگو چشم اما اروم اروم با زبون ریختن کار خودتو پیش ببر.
چهارم اطلاعاتت تو هرررر زمینه ای بالا باشه که وقتی یه مشورت ازت میگیره با دست پر از پیشت برگرده که دهن بین مردم نشه و تورو ادم حساب نکنه. من جوری برخورد کردم که نامزدم فقط از خودم مشورت میگیره یعنی یکی بهش ایده بده میاد ازم تایید میگیره!
پنجم به شدته به شدتتتتت تو رابط زناشویی براش سنگ تموم بذار و یه زن ایده ال باش. جوری به خودت و روابطت برس که هیچ بنی بشری به چشمش نیاد و هرکی هم که وارد زندگیش شد بگه بدرد نمیخوره هیچ کس زن خودم نمیشه، خودم یکی بهترشو دارم این کیه بابا!
ششم هیچ وقت هیچ وقتتتت از خانواده و مادرش پیشش بدگویی نکن و جوری برخورد کن که بدونه خانوادش و مثل خانواده خودت دوست داری.
و هفتم هیچ وقت فحشو ناسزا نده و نزنش.هر رفتاری که باهاش کنی یعنی داری بهش میگنی تو هم مجازی که اینکارارو انجام بدی!