khatounmf مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 805 عنوان لطفا بگید 39 بازدید | 7 پست وقتی ادم غسل جنابت رو گردنش باشه میشه مثلا ۱۰۰ مرتبه ذکر بگه؟ و اینکه حرز امام جواد همراهش باشه اشکالی نداره؟ خیاط خانومِ ...♡ 1403/12/06 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3028 بله میتونه 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3028 واقعا مطمئنی؟ ذکر ک میشه بگی امروز خوندم 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
khatounmf مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 805 ذکر ک میشه بگی امروز خوندم میدونم میشه گف یعنی ۱۰۰ مرتبه بگی اشکال نداره؟ خیاط خانومِ ...♡
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3028 میدونم میشه گف یعنی ۱۰۰ مرتبه بگی اشکال نداره؟ بله عزیزم فقط سوره سجده دار نمیشه التماس دعا 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
khatounmf مدیر استارتر عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 805 بله عزیزم فقط سوره سجده دار نمیشه التماس دعا فدات حرز چی میشه همرام باشه؟ خیاط خانومِ ...♡
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3028 فدات حرز چی میشه همرام باشه؟ اگر به صثرت مستقیم با بدنت در تماس نباشه مشکلی نیس 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید