2777
2789
عنوان

خرید عید👜👚👠💄

363 بازدید | 13 پست

میگم بچه ها شما از کی خرید عیدتونو شروع میکنین؟  من امسال تصمیم دارم زودتر بخرم چون دم عید هر چی جنس بنجل هس میریزن بیرون و الکی گرون میدن.مانتوها هم که همش شبیه لباس عقد و عروسی میشه

من هفته اول اسفند میرم هرسال ولی باز وقت کم میارم تا دوروز مونده ب عید دربدر خریدم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

وای بازآخرسال شدوکلی کاااار😥

الان که مانتوخوب زیادنیس بیشترپالتوهس.بعدشم مدلای خوب نمیارن

من بیشتراوقات میدوزم 

خریدبچه هاروکجای دلم بذارم😑

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چیزی لازم ندارم 

بعد عید عروسی برادرمه کلی خرید دارم

لباس دو دست و آرایشگاه و کت و شلوار شوهر و لباس بچه و کادوی عروسی و ...

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

منکه این چند وقته شرایط خرید نداشتم مجبورم برا عید خرید کنم.اما بخدا عید که میشه غصه میگیرم.اخه به شدت سخت پسندم اخرم چیزی میخرم که به دلم نمیشینه.کلافه میشم.کسی نمیتونه درک کنه چقد از خرید کردن اذیت میشم.از الان تو فکرشم.اینجوری نبودما چند سالیه اینجوری شدم.

منم خوشم نمیاد بخاطر همین میخوام از الان یه چیزایی برا مهمونی های عید تهیه کنم و خودمو خلاص کنم

دوستان یه نظری میدید.من یه پارچه کرپ شیری داشتم رفتم براش یه تیکه پارچه حریر که شکوفه برجسته داره گرفتم.رنگ زمینه هردو یکیه ولی شکوفه هاش شیری و صورتی ان.اما واسه دوختش و مدلش دو دلم.ایا بده؟ممنون میشم نظراتونو بگید