2777
2789
عنوان

نماینده کلاس به پسرم توهین کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7224 بازدید | 130 پست

واقعا همچین حرفی به پسرت زدن نشستی تاپیک میزنی؟؟

یعنی هنوز نرفتی اون مدرسه تو سرشون خراب کنی؟؟

نرفتی سراغ مامان بابای پسره؟؟

من اگه جای تو بودم اول موضوع رو رسانه ای میکردم بعد میرفتم دادگاه شکایت 

واقعا خیلی بیخیالی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا .آخه به اون چه ربطی داشته پسرم میگه با لحن بدی گفته ناراحت شدم

معلم پسرم انقدر حقیره که مرزهای حقارت و جابه جا کرده

همچنین مدیر شون مدام خدا رو شاهد میگیره برای سندیت ش که خود خدا شاهده تک تک حرفاش دروغ ه 

تو تهران معروف ه بی بی لیاقتی 

دوستان واقعا بعضیاتون انگار مشکل دارید من دارم نظر میپرسم نه باکسی دعوا دارم نه عصبانیم اما بعضیا ان ...

عزیزم اینا میگن بذار بچه ات تومدرسه سیبل عقده دیگران شه

اینا یا بچه ندارن

یا مادر همون بچه هان که ازارگرن 

جدی بود؟

😭😭😭 نهههههه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

درست میگید شمامن البعد ما اجازه میدیم بچه های مردم بیان بچه مون و تیکه پاره کنن تا بچه مون مثل دهه ۶ ...

عاقا کتک زدن مثال گفتم. تو مدرسه دخترونه شما تاحالا کتک کاری دیدی؟ َ🤣🤣 ولی دگ خدا وکیلی سوسولی بار آوردن بچه گناه کبیره ست. 

این که خوبه معلم بی فرهنگ پسرم دیروز به پسرم گفته مادرت هی میگه باهوشی کجات باهوشه ؟!منم به پسرم گفت ...

حرفش خیلی زشت بود ولی وجدانا الان همه مادرا میان می گن بچه ما نابغه است بعد بچه طفل معصوم گلچینی از مشکلات یادگیری در حالی که قدیم بچه ها به خاطر بازی فیزیکی و نبود گوشی و موبایل باهوش تر بودن الان بچه ها اکثرا اخلال دارن شما منظورم نیستید کلی می گم که البته دلیل نمیشه معلم به بچه توهین کنه 

🖤✌️