خانما قضیه از این قراره که مدرسه ما هر چند وقت یکبار بچهارو میبرن مثلا سینما یا جای الان هم قرار بوده ببرن به عنوان اردو من پارسال همهی اردوها رو رفتیم امثال هم یکی رفتیم یکی نه الان امروز رضایت نامه دادن پسرم گفته من نمیام رضایت نامه هم نمیخام .نماینده برگشته گفته تو که هیچ اردویی رو نمیای .پسرم خیلی ناراحت شده بنظرتون برخود کنم باهاش یانه
من اگه جای تو بودم اول موضوع رو رسانه ای میکردم بعد میرفتم دادگاه شکایت
واقعا خیلی بیخیالی
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
این که خوبه معلم بی فرهنگ پسرم دیروز به پسرم گفته مادرت هی میگه باهوشی کجات باهوشه ؟!منم به پسرم گفت ...
حرفش خیلی زشت بود ولی وجدانا الان همه مادرا میان می گن بچه ما نابغه است بعد بچه طفل معصوم گلچینی از مشکلات یادگیری در حالی که قدیم بچه ها به خاطر بازی فیزیکی و نبود گوشی و موبایل باهوش تر بودن الان بچه ها اکثرا اخلال دارن شما منظورم نیستید کلی می گم که البته دلیل نمیشه معلم به بچه توهین کنه