2777
2789
عنوان

هررررکس دل تننننگش هرچی میخوادبگه...ازهممممه چیز!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 78 پست
دخترم به شدت بدنش صورتش مو داره...جوری که سبیلش تو سن کم پیدا شده.دلم گرفته همه حالت تمسخر میبینن دل ...

عزیزم نگو این حرفو الهی شکر سالمه....ببخشید غلط کرده هر کسی دختر گلتوسخره نگاه کنه من خودم یه دختر پنج ساله دارم درک میکنم ولی این موضوع اصلا مهم نیس هیچ وقت نشون نده که دختر متوجه بشه 

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا نی نیم بخوابه

دوست دارم برم شوهرمو بقل کنم بخوابم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
عزیزم نگو این حرفو الهی شکر سالمه....ببخشید غلط کرده هر کسی دختر گلتوسخره نگاه کنه من خودم یه دختر پ ...

دختر شما هم پرمو...ناشکر نیستم همین هم با چقدر دوا درمون نصیبم شد..ولی قبول داری سخته تموم پشتش از مو پوشیده..ران پشت باسن..بیشتر غصشو میخورم فردا بزرگ بشه دخترم افسردگی میگیره جاهایی هست که حتی نمیتونه بزنشون😢😢😢

دختر شما هم پرمو...ناشکر نیستم همین هم با چقدر دوا درمون نصیبم شد..ولی قبول داری سخته تموم پشتش از م ...

دکتر چی میگه ؟؟درمانی نداره؟؟

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
وا این ناراحتی داره خب تمیزش کن چند سالشه؟

یه سالشه..چطور تمیز کنم یکجا دو جا که نیست کل پوست پشتش تا بازو دست ران بالای ب ا س ن گردن همه جا مو داره..حتی پیشانی هم پر از مو مشکی...

از خودم از زندگیم از همه چی خسته شدم بچه میخام دلم لک زده واسه نی نی همه فکر میکنن میخندم شادم ولی نه از تو داغونم هیچکس حالمو نمیفهمه 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
دختر شما هم پرمو...ناشکر نیستم همین هم با چقدر دوا درمون نصیبم شد..ولی قبول داری سخته تموم پشتش از م ...

چند وقتشه ؟؟؟؟اگر کوچیکه حتما میریزه....من دخترم موقع تولد پیشونیش پر بود خالم میگفت برش دار من میخواسم بکشمش گفتم اصلا خیلیم خوبه بزرگتر که شد ریخت

توجه توجه:هرکسی تو گور خودش مبخوابونن